Рецепт японського “бавовняного” бісквіту із найпростіших продуктів

68

Японський бісквіт, який ще називають “бавовняним”, готується із простих продуктів. Але на виході ви отримаєте неймовірно повітряний і ніжний десерт, що просто тане в роті і з’їдає до останньої крихти.

Інгредієнти:

  • 115 г борошна
  • 115 г вершкового масла
  • 115 г молока
  • 115 г цукру
  • 7 яєць
  • ваніль (за смаком)

Спосіб приготування:

Відокремте білки від жовтків, просійте борошно. Додайте в каструлю м’яке вершкове масло|мастило| і влийте молоко. Підігрійте на маленькому вогні, постійно помішуючи. До кипіння доводити не можна.

Змішайте отриману суміш олії та молока з просіяним борошном. Введіть один за одним жовтки. Додайте ванільний цукор.

Збийте міксером у піну білки, поступово вводячи цукор. Акуратно змішайте білки з|із| приготовленою масою.

Випікайте у вистеленій пергаментом 20-сантиметровій формі протягом години за температури 150 градусів. Обов’язково додайте в піддон гарячу воду, щоб була водяна баня і не відкривайте дверцята в перші 20 хвилин. Охолодіть бісквіт на ґратах.

Читайте також:  Треба всього 20 хвилин: рецепт незрівнянної "ледачої лазаньї"

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я