З приготуванням цих пирогів подолає навіть зовсім недосвідчений кулінар!

139

Холодною зимою домашня випічка особливо тішить. Ситний пиріг може чудово замінити другу страву. З приготуванням цих пирогів справиться навіть зовсім недосвідчений кухар. Почнемо?

Капустяний пиріг на кефірі

Найшвидший, а також один із найсмачніших пирогів із мінімуму інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Капуста – 500 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Борошно – 200 г
  • Кефір – 150 мл
  • Сода – 0.5 ч.л.

Приготування:

Для тесту: додати кефір соду і залишити на кілька хвилин. Додати|добавляти| яйце і розмішати. Поступово ввести борошно, що просіює. Тісто має бути схожим на густу сметану.

Для начинки: цибулю дрібно нарізати, капусту – нашаткувати. На олії обсмажити цибулю і капусту з додаванням солі та перцю.

Форму для випікання змастити олією. Половину тіста вилити у форму. Зверху покласти начинку. Другу половину тіста вилити на начинку. Запікати пиріг у розігрітій духовці при 180 градусах – 30-40 хвилин до золотистої скоринки.

Курник: неймовірно ситний

Курник – це відмінний пиріг, який включає багато складових. Завдяки своєму складу він дуже ситний.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 350-400 г
  • Сир – 150 г
  • Сметана – 150 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • цибуля – 4 шт.
  • Борошно – 1,5 склянки
  • Яйце – 1 шт.
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

У муку|борошно| всипати розпушувач і сіль|соль|, перемішати, вбити яйце, перемішати, влити сметану, потім покласти 100 г розм’якшеного вершкового масла|мастила|. Замісити м’яке тісто, скачати в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на півгодини.

Куряче філе дрібно нарізати і перемішати з|із| цибулею, обсмаженою на вершковому маслі (50 г), поперчити. Сир натерти.

Читайте також:  Легко та корисно! Яєчний салат з авокадо

Розкачати тісто формою для пирога, викласти начинку, посипати тертим сиром, защипнути краї і запекти пиріг у розігрітій до 190 градусів духовці 40 хвилин.

Кіш Лорен: французький відкритий пиріг

Французький відкритий пиріг киш – одна з небагатьох страв, яка однаково смачна і в холодному вигляді, і в гарячому. Його можна їсти під час сніданку і в обід, і на вечерю, а також захопити з собою на перекус.

складові

Для тесту:

  • Борошно – 200 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Вода – 3 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • Брокколі – 400 г
  • Куряче філе – 400 г
  • Цибуля – 100 г
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Рослинна олія (для смаження) – 2 ст.л.

Заливка для начинки:

  • Вершки 30% – 200 мл
  • Сир – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Мускатний горіх – 2 г
  • Сіль – 0,25 ч.л.
  • Кунжут – 1 ч.л.

Нерозтоплене вершкове масло|мастило| порубати на шматочки і змішати з|із| яйцем до однорідної консистенції. Додати воду, борошно та сіль. Замісити тісто, покласти в целофан і прибрати в холодильник на півгодини.

Приготувати начинку: зварити філе куряче, нарізати на невеликі шматочки. Нарізати цибулю та броколі. Обсмажити на сковороді цибулю. Додати курку та броколі. Смажити разом під кришкою на середньому вогні 10 хвилин.

Приготувати заливку: яйця збити, додати тертий сир, потім вершки і мускатний горіх.

Форму для випікання застелити пекарським папером. Тісто дістати з холодильника, розкачати качалкою і розподілити формою, включаючи бортики. Викласти на тісто начинку, а потім заливання. Краї паперу обрізати. Зверху посипати кунжутом. Випікати 40-50 хвилин|мінути| при 180 градусах в духовці.

Експрес-пиріг на сковороді за 15 хвилин

Ці найніжніші та найсмачніші коржики з сиром готуються практично миттєво – 10-15 хвилин, і смачна страва у вас на столі.

Читайте також:  Цікаві ідеї для святкового столу: два простих традиційних шведських рецепти

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт
  • Молоко – 2 склянки
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Борошно – 2-2,5 склянки (тісто має легко виливатися на сковорідку тонким шаром)
  • Сир – 200 г
  • Вершкове масло

Приготування:

Немає жодних секретів щодо приготування, потрібно просто дістати продукти з холодильника і все змішати. Тісто дуже зручне – воно просто виливається на сковорідку. Порада: до тіста можна додати трохи невеликого сиру. З цієї кількості тесту виходить 4-6 коржів (тісто краще наливати тонше). Обсмажувати коржики потрібно на середньому вогні.

Пиріг з яйцями та зеленою цибулею

Дуже швидко, дуже ситно, дуже смачно! У принципі, це все, що треба знати про цей пиріг.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.
  • борошно – 7 ст.л.
  • сода – 1/3 ч.л.
  • сметана – 200 г
  • майонез – 1 ст.л.
  • сіль за смаком
  • рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • кунжут – 1 ст.л.

Для начинки:

  • варені яйця – 6 шт.
  • великий пучок зеленої цибулі
  • сіль

Приготування:

Збити 4 яйця зі щіпкою солі, додати майонез та сметану. Всипати борошно, змішане із содою.

Цибулю дрібно нарізати, варені яйця нарізати середніми кубиками, перемішати начинку і злегка посолити.

Форму для випічки змастити олією, вилити в неї половину тіста, потім викласти начинку і залити її тестом, що залишився. Посипати насінням кунжуту.

Випікай пиріг при 200 ° С близько півгодини. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я