Рекомендуємо вам до приготування рецепт пасти в мікрохвильовій печі – це мінімум брудного посуду і максимум вільного часу. Спробуйте приготувати вечерю, не використовуючи ні плити, ні каструлі.
Приготування макаронів з сиром у мікрохвильовій печі займає всього п’ять хвилин, у результаті виходить апетитна страва з харчовою цінністю близько 380 ккал, зазначає видання Marie Claire.
Складові:
- ⅓ склянки макаронів «трубочки»;
- ½ склянки попередньо дрібно натертого сиру;
- ⅓ склянки молока;
- ⅓ склянки води;
- дрібка солі.
Змішайте макарони, сіль і воду у великій широкій мисці (чим ширший і глибший посуд, тим менша ймовірність, що вона переповниться і википить).
Поставте вибрану для готування ємність у мікрохвильову піч на 4 хвилини, кожну хвилину зупиняючи процес, щоб перешкодити макарони, не даючи утворитися грудкам, і дати осісти киплячій воді.
Переконайтеся, що вся вода ввібралася, і при необхідності додайте ще до 30 секунд до часу приготування. Коли вся вода вбереться в макаронні вироби, додайте молоко та сир (використовуйте дрібно натертий сир – можна куплений у магазині) і знову поставте миску в мікрохвильову піч ще на 1 хвилину. За цей час начинка встигне придбати необхідну консистенцію.
У фіналі процесу добре перемішайте вміст миски, щоб довести молоко і сир до однорідності і змішати соус, що вийшов, з приготовленими макаронами. Дайте пасті охолонути протягом декількох хвилин, перш ніж приступати до їжі.