Лондон чекає на проблеми для Росії у зв’язку з нарощуванням армії

25

За британськими оцінками, Росії буде важко здійснити оголошене значне збільшення чисельності своїх збройних сил. «Росія, швидше за все, зіткнеться з труднощами у залученні персоналу та обладнання для запланованого розширення», – повідомило Міністерство оборони у Лондоні у своєму щоденному брифінгу з розвідки у неділю.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу нещодавно оголосив про плани збільшити чисельність військ із 1,15 мільйона до 1,5 мільйона осіб. «Плани Шойгу свідчать про те, що російське керівництво, швидше за все, очікує, що підвищена звичайна військова загроза зберігатиметься багато років після закінчення нинішньої війни в Україні», – заявили в Лондоні.

Міністерство оборони Великобританії щодня публікує інформацію про хід війни з моменту початку агресивної війни Росії проти України наприкінці лютого минулого року, посилаючись на дані розвідки. Таким чином, британський уряд хоче як протистояти російському наративу, так і утримати союзників у вузді. Москва звинувачує Лондон у цілеспрямованій кампанії з дезінформації.

Читайте також:  СДПН сподівається на поступки з боку земель

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я