Рецепт простої хлібної закуски, яка через додані інгредієнти стає вишуканою

120

Ця страва готується із простого хліба, але з доданими інгредієнтами вона стає вишуканою закускою.

Інгредієнти:

  • батон білого хліба,
  • 100 г вершкового масла,
  • дрібно нарізану цибулю,
  • 2 подрібнених зубчика часнику,
  • цедра одного лимона,
  • невеликий пучок дрібно нарізаної петрушки,
  • 2 злегка збиті яйця,
  • сушені приправи з домашніх запасів, наприклад шавлія, чебрець,
  • сіль.

Приготування

Поки духовка розігрівається до 200 ° C, на вершковому маслі потрібно обсмажити цибулю, часник, цедру лимона та зелень. Додати туди ж шавлію чи іншу улюблену приправу. Зняти з вогню. Порізати хліб на маленькі шматочки, змішати із засмажкою, додати солі. Потім втрутити збиті яйця, скачати кульки і випікати 15-20 хвилин.

Смакові варіації

Спробуйте додати в хлібну масу інші інгредієнти на смак – соус песто, тертий сир з яскраво вираженим смаком, порізаний і обсмажений бекон, подрібнений арахіс, обсмажене насіння гарбуза та ін.

Читайте також:  Глікемічний індекс рису - чи справді його можна зменшити?

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я




Введіть символи зображені вище :