Ця страва готується із простого хліба, але з доданими інгредієнтами вона стає вишуканою закускою.
Інгредієнти:
- батон білого хліба,
- 100 г вершкового масла,
- дрібно нарізану цибулю,
- 2 подрібнених зубчика часнику,
- цедра одного лимона,
- невеликий пучок дрібно нарізаної петрушки,
- 2 злегка збиті яйця,
- сушені приправи з домашніх запасів, наприклад шавлія, чебрець,
- сіль.
Приготування
Поки духовка розігрівається до 200 ° C, на вершковому маслі потрібно обсмажити цибулю, часник, цедру лимона та зелень. Додати туди ж шавлію чи іншу улюблену приправу. Зняти з вогню. Порізати хліб на маленькі шматочки, змішати із засмажкою, додати солі. Потім втрутити збиті яйця, скачати кульки і випікати 15-20 хвилин.
Смакові варіації
Спробуйте додати в хлібну масу інші інгредієнти на смак – соус песто, тертий сир з яскраво вираженим смаком, порізаний і обсмажений бекон, подрібнений арахіс, обсмажене насіння гарбуза та ін.