Апетитні курячі серця можна згасити в сметані з морквою та ароматною цибулею. Овочі чудово доповнять смак субпродуктів і зроблять страву ще кориснішою та поживнішою.
Інгредієнти:
- курячі серця – 500 г,
- сметана – 4 ст.л.,
- цибуля ріпчаста – 1 шт.,
- морква – 1 шт.,
- сіль, спеції – за смаком,
- олія — для смаження.
Приготування:
Промиваємо під холодною водою курячі серця. За бажанням з них можна видалити зайвий жир і розрізати на половинки або три частини.
Субпродукти відправляємо в розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо протягом кількох хвилин, потім додаємо до них порізану цибулю та терту моркву.
Тушимо страву близько 30-40 хвилин, потім додаємо сметану, посипаємо вміст сіллю та спеціями до смаку. Серця з овочами та сметаною тушкуємо ще пару хвилин. Подаємо з гречкою, рисом, макаронами, або картоплею.