Пальчики оближеш! Готуємо курячі серця в сметані

37

Апетитні курячі серця можна згасити в сметані з морквою та ароматною цибулею. Овочі чудово доповнять смак субпродуктів і зроблять страву ще кориснішою та поживнішою.

Інгредієнти:

  • курячі серця – 500 г,
  • сметана – 4 ст.л.,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • сіль, спеції – за смаком,
  • олія — для смаження.

Приготування:

Промиваємо під холодною водою курячі серця. За бажанням з них можна видалити зайвий жир і розрізати на половинки або три частини.

Субпродукти відправляємо в розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо протягом кількох хвилин, потім додаємо до них порізану цибулю та терту моркву.

Тушимо страву близько 30-40 хвилин, потім додаємо сметану, посипаємо вміст сіллю та спеціями до смаку. Серця з овочами та сметаною тушкуємо ще пару хвилин. Подаємо з гречкою, рисом, макаронами, або картоплею.

Читайте також:  Незвичайний рецепт для полуничної пори: салат із підсмаженої полуниці та ревеню

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я