Не тільки олів’є: ситний салат із печінкою та печерицями для новорічного столу

63

Для тих, хто ще не встиг продумати меню перед покупкою продуктів, пропонуємо взяти на озброєння цей смачний салат. Він сподобається тим, хто не любить блюда з майонезом.

Печінка має велику кількість заліза. Жоден інший продукт не містить стільки ферментів заліза, тому цей салат буде корисним частуванням на вашому столі.

Ситний салат із печінкою

інгредієнти

  • Куряча печінка – 250 г.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Печериці – 100 г.
  • Чебрець – щіпка.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Салатне листя – 100 г.

Для заправки

  • Оливкова олія – 6 ст. л.
  • Гірчиця – 1 год.
  • Бальзамічний оцет – 2 ч. л.
  • Мед – 2 ч. л.

Спосіб приготування

Сиру курячу печінку помити, обрізати зайве і полити соєвим соусом. Залишити на 30 хвилин, потім злити соус і обсмажити шматочки доти, доки вони підрум’яняться, радить видання Focus.

Печериці порізати на 4 частини і підсмажити, в кінці смаження гриби посолити і додати щіпку чебрецю.

Помідори нарізати на часточки, болгарський перець – соломкою.

На дно тарілки порвати різнобарвне листя салату, болгарський перець, а зверху полити заправкою. Потім розкласти теплі шматочки печінки, печериці та томати, полити заправкою ще раз. Готовий салат можна подавати до столу.

Читайте також:  5 ознак, що ваша їжа вам не підходить

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я