Після 13-річного ув’язнення Брітні Спірс хоче знову створювати хіти

64

Усі старі хіти Брітні Спірс шанувальники вже заслухали до дірок. Так хочеться чогось нового. І, можливо, це нове справді з’явиться незабаром. Ходять чутки, що Брітні Спірс повернеться на сцену! Вже 2023 року співачка планує активно зайнятися своєю музичною кар’єрою, яка довгі роки була у замороженому стані.

Елтон Джон і Брітні Спірс

Свого часу Брітні Спірс по праву заслужила на титул поп-принцеси. Її популярності можна було лише позаздрити. Але потім все пішло навперекосяк. На щастя, життя знаменитості почало налагоджуватися. Вона позбулася опіки, вийшла заміж і може продовжувати займатися улюбленою справою — співати та творити музику.

У серпні цього року Брітні випустила спільний трек із сером Елтоном Джоном. Після цього дуету не дивно, що всі довкола заговорили про повернення Спірс на сцену. Інсайдери підтверджують, що після виходу композиції з Елтоном на Брітні так і посипалися різні пропозиції співпраці.

Брітні Спірс повернеться на сцену?

Інсайдери також кажуть, що такий досвід надихнув Брітні. Вона згадала, що це — створювати хіти, збирати повні зали. Тому зараз Брітні всерйоз замислюється про те, щоб відновити свою музичну діяльність. Щоправда, після тринадцяти років під опікою Брітні зараз хоче, щоби абсолютно все в її кар’єрі було на її ж умовах. Втім, це справедливо.

Саме через 13-річне «ув’язнення» Брітні Спірс важко зважитися знову творити хіти. Вона переймається тим, як це сприйме публіка. «Були побоювання щодо того, як це відчуватиметься. Її завжди підштовхував до запису її батько, коли вона перебувала під опікою»– Каже інсайдер.

Але, незважаючи на страх, Брітні хоче ризикнути. Кажуть, що зараз співачка активно вивчає пропозиції та спілкується з продюсерами з приводу запису її нових пісень. Цілком можливо, що свіжі треки Брітні зазвучать уже у новому році. «Її бажання — повернутися до студії наступного року та подивитися, куди її приведе цей досвід»– Поділився людина з оточення Брітні.

Читайте також:  Селін Діон: досягнення і творчість співачки, подробиці її життя

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я