Авокадо у поєднанні з яйцем – це практично ідеальний сніданок. А якщо це поєднати з хрустким хлібом, то він буде ще й найсмачнішим!
Інгредієнти:
- Хліб – 1 скибочка
- Авокадо – 1/2 шт.
- Лимонний сік – 1 ст.
- Зелень – 4-5 гілочок
- Сіль, приправи – за смаком
- Яйце куряче – 1 шт.
- Оцет – 1 ст.
Приготування:
Подрібніть у блендері авокадо із зеленню, лимонним соком та додайте спеції за смаком. Підсушіть хліб на сухій сковороді. Тим часом приготуйте яйце пашот. Обережно розбийте яйце в чашку. Закип’ятіть воду, зменште вогонь до мінімального та влийте оцет. Перемішайте воду з оцтом так, щоб закрутити вирву, і акуратно вилийте туди яйце. Чашку тримайте ближче до води. Варіть 3-3,5 хвилини, дістаньте шумівкою і викладіть на паперову серветку, щоб стекла вода. Намажте на хліб масу з авокадо, перекладіть яйце на бутерброд, посипте спеціями та прикрасьте блюдо зеленню.