Бутерброд з авокадо та яйцем пашот: рецепт, повз який неможливо пройти

153

Авокадо у поєднанні з яйцем – це практично ідеальний сніданок. А якщо це поєднати з хрустким хлібом, то він буде ще й найсмачнішим!

Інгредієнти:

  • Хліб – 1 скибочка
  • Авокадо – 1/2 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст.
  • Зелень – 4-5 гілочок
  • Сіль, приправи – за смаком
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Оцет – 1 ст.

Приготування:

Подрібніть у блендері авокадо із зеленню, лимонним соком та додайте спеції за смаком. Підсушіть хліб на сухій сковороді. Тим часом приготуйте яйце пашот. Обережно розбийте яйце в чашку. Закип’ятіть воду, зменште вогонь до мінімального та влийте оцет. Перемішайте воду з оцтом так, щоб закрутити вирву, і акуратно вилийте туди яйце. Чашку тримайте ближче до води. Варіть 3-3,5 хвилини, дістаньте шумівкою і викладіть на паперову серветку, щоб стекла вода. Намажте на хліб масу з авокадо, перекладіть яйце на бутерброд, посипте спеціями та прикрасьте блюдо зеленню.

Читайте також:  5 овочевих страв, через які ви гладшаєте, але не помічаєте цього

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я