Cуп з пельменями. Усього півгодини – і страва готова!

70

Звичні пельмені зі сметаною заграють по-новому, якщо приготувати суп. Виходить страва «два-в-одному»: овочевий бульйон відмінно доповнює пельмені. Суп готується швидко, лише півгодини – і обід готовий!

Інгредієнти:

  • пельмені – 300-400 г,
  • картопля – 5 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • рослинна олія – ​​1 ст.л.,
  • перець запашний – 3 шт.,
  • лавровий лист – 1 шт.,
  • сіль, зелень – за смаком.

Приготування:

Поставте на вогонь каструлю з водою, додайте|добавляйте| лавровий лист і перець, доведіть до кипіння. Овочі очистіть, картоплю наріжте дрібними кубиками, дрібно наріжте цибулю, моркву натріть на великій тертці. Картопля опустіть у киплячу воду, зменшіть вогонь до мінімуму. Цибулю та моркву пасеруйте на розігрітій олії до золотистого кольору.

Як тільки звариться картопля, посоліть бульйон, збільшіть вогонь, додайте пельмені та завадіть. Підсмаження додайте після того, як пельмені спливуть. Варіть суп ще 5-7 хвилин|мінути| до готовності пельменів. Дрібно наріжте зелень, додайте суп, зніміть з вогню, дайте настоятися 2 хвилини. Подавайте до столу гарячим.

Читайте також:  2 рецепти літніх ягідних напоїв. Спробуйте!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я