Вбивцю Мосхаммера депортували після 18 років ув’язнення

29

У січні 2005 року Рудольфа Мосхаммера було задушено у своєму будинку. Злочинець – іракець. Протягом 18 років він перебував у в’язниці у Німеччині. Наразі його депортують на батьківщину.

Вбивцю Мосхаммера депортували після 18 років ув’язнення

Вбивцю Мосхаммера депортували – іракця Херіша А., засудженого за вбивство мюнхенського царя моди Рудольфа Мосхаммера, висилають у країну походження після 18 років ув’язнення в Німеччині. Депортація вже йде, і літак із 43-річним злочинцем на борту має вилетіти з аеропорту Франкфурта до Багдада о 14:30, повідомив Deutsche Presse-Agentur представник федеральної поліції.

Чому вбивцю Мосхаммера депортували за 18 років?

Визнання Іраком особистості цієї людини створило передумови для депортації. За даними державного управління з питань притулку та репатріації, необхідний папір для заміни паспорта був у наявності. Йому довічно заборонено повторний в’їзд до Німеччини.

Прокуратура Мюнхена I ще у листопаді 2022 року заявила, що утримається від подальшого виконання вироку у разі депортації із в’язниці. Однак влада відмовилася звільнити його з-під варти – для відбування частини покарання, що залишилася в Німеччині. Бо у своїй рідній країні 43-річний колишній спортсмен покине літак як вільна людина.

Злочинець задушив Мосхаммера у його будинку у передмісті Мюнхена Грюнвальді у січні 2005 року. Мосхаммер, котрий ніколи не афішував свою гомосексуальність, запросив тоді 25-річного партнера до себе додому. Через деякий час іракця заарештували. Обласний суд Мюнхена I засудив його до довічного ув’язнення за вбивство і грабіж і визнав його винним в особливо небезпечному для суспільства преспупленні.

Читайте також:  Таліби вбили понад 1000 мирних жителів

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я