Пироги – це просто та смачно! Три швидкі рецепти

35

Багато хто боїться братися за приготування пирогів, думаючи, що це складно. Насправді дуже просто. Спробуйте!

Дієтичний капустяний пиріг

Знадобиться:

  • яйця – 3 шт;
  • кефір – 1 склянка;
  • борошно – 3/4 склянки;
  • невеликий качан молодої капусти – 1 шт;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • сіль, перець – за смаком;
  • зелень кропу;
  • рослинна олія – ​​1 ст.л.

Приготування:

Капусту дрібно нашаткувати і згасити на сковороді до напівготовності. Додати зелень, посолити та поперчити.

Змішати яйце, борошно, кефір та розпушувач, додавши щіпку солі. Два яйця, що залишилися, збити віночком в окремій мисці.

Змастити олією форму, у якій пектиметься пиріг. Вилити у форму половину приготованого тіста, зверху викласти капустяну начинку, залити спочатку збитими яйцями, а потім тестом.

Запікати пиріг у духовці при 200 градусах приблизно 20-30 хвилин. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою.

Пиріг з яйцями та зеленою цибулею

Знадобиться:

  • яйця – 4 шт.
  • борошно – 7 ст.л.
  • сода – 1/3 ч.л.
  • сметана – 200 г
  • майонез – 1 ст.л.
  • сіль за смаком
  • рослинна олія – ​​1 ст.л.
  • кунжут – 1 ст.л.

для начинки:

  • варені яйця – 6 шт;
  • великий пучок зеленої цибулі;
  • сіль.

Приготування:

  1. Збити 4 яйця зі щіпкою солі, додати майонез та сметану. Всипати борошно, змішане із содою. Цибулю дрібно нарізати, варені яйця нарізати середніми кубиками, перемішати начинку і злегка посолити.
  2. Форму для випічки змастити олією, вилити в неї половину тіста, потім викласти начинку і залити її тестом, що залишився.
  3. Посипати насінням кунжуту.
  4. Випікай пиріг при 200 ° С близько півгодини. Готовність перевіряти дерев’яною паличкою.

Курник

Знадобиться:

  • куряче філе – 350-400 г;
  • сир – 150 г;
  • сметана – 150 ;г
  • вершкове масло – 150 г;
  • цибуля – 4 шт;
  • борошно – 1,5 склянки;
  • яйце – 1 шт;
  • рослинна олія – ​​1 ст.л;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • сіль, перець – за смаком.
Читайте також:  Каша на сніданок: нестандартні рецепти з манго, каррі та яйцем

Приготування:

Борошно всипати розпушувач і сіль, перемішати, вбити яйце, перемішати, влити сметану, потім покласти 100 г розм’якшеного вершкового масла. Замісити м’яке тісто, скачати в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на півгодини.

Куряче філе дрібно нарізати і перемішати з|із| цибулею, обсмаженою на вершковому маслі (50 г), поперчити. Сир натерти.

Розкачати тісто формою для пирога, викласти начинку, посипати тертим сиром, защипнути краї і запекти пиріг у розігрітій до 190 градусів духовці 40 хвилин.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я




Введіть символи зображені вище :