Приготуйте, вам сподобається – і зробите ще не один раз.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 600 г.
- Рис – 4,5 ст.л.
- Морква – 0,5 шт.
- Цибуля – 0,5 шт.
- Рослинна олія – 5 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Томатна паста – 0,5 ст.
Приготування:
Наріжте тонко капусту, перекласти в каструлю, влити воду, накрити кришкою і поставити на вогонь. Гасити капусту на повільному вогні до м’якості. Поки капуста тушкується, поставити рис варитися, нарізати дрібно цибулю, натерти моркву і приготувати засмажку з цибулі і моркви. Коли капуста стане м’якою, перекласти в каструлю засмажку, всипати сіль|соль| і додати|добавляти| томатну пасту. Перемішати капусту та згасити ще 5 хвилин. Додати готовий рис до капусти, перемішати і дати спокій на 15 хвилин, щоб страва настояла.