Капуста з рисом – простий дієтичний гарнір для повсякденного меню.

137

Приготуйте, вам сподобається – і зробите ще не один раз.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 600 г.
  • Рис – 4,5 ст.л.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Цибуля – 0,5 шт.
  • Рослинна олія – ​​5 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Томатна паста – 0,5 ст.

Приготування:

Наріжте тонко капусту, перекласти в каструлю, влити воду, накрити кришкою і поставити на вогонь. Гасити капусту на повільному вогні до м’якості. Поки капуста тушкується, поставити рис варитися, нарізати дрібно цибулю, натерти моркву і приготувати засмажку з цибулі і моркви. Коли капуста стане м’якою, перекласти в каструлю засмажку, всипати сіль|соль| і додати|добавляти| томатну пасту. Перемішати капусту та згасити ще 5 хвилин. Додати готовий рис до капусти, перемішати і дати спокій на 15 хвилин, щоб страва настояла.

Читайте також:  Чи не знаєте, що приготувати? 4 ідеї з усього світу!

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я