Буряк по-корейськи: неймовірно смачна і проста у приготуванні страва

117

Морква по-корейськи – звична страва на наших столах. А ось буряки по-корейськи куштували далеко не всі. А даремно! Це надзвичайно смачно і, звичайно, корисно.

Ще одна перевага буряка по-корейськи — вона готується швидко: всього кілька простих інгредієнтів, і пікантна бурякова закуска з чудовим смаком у вас на столі.

Інгредієнти:

  • Буряк – 3 штуки
  • Часник – 4 зубчики
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Цукор – 2 столові ложки
  • мелений коріандр – 2 чайні ложки
  • мелений чорний перець – 1 чайна ложка
  • Оцет столовий – 1 столова ложка
  • Рафінована олія – ​​5 столових ложок

Приготування:

Буряк мий і ставимо варити до моменту закипання. Після того, як буряк закипить, варимо ще 10-15 хвилин, остудити. Чистимо і шаткуємо на тертці для корейської моркви (якщо є досвід і вправність, використовуємо ніж).
Часник трьом на дрібній тертці або пропускаємо через часнику, додаємо до буряків, солимо, перчимо, додаємо коріандр, цукор і оцет, перемішуємо.

Масло розжарюємо на сковороді і обсмажуємо в ньому нарізану цибулю, даємо їй охолонути. Додаємо цибулю з олією у буряк і перемішуємо. Накриваємо кришкою та ставимо в холодильник на 6 годин. Повірте, це дуже смачно!

Читайте також:  Цікаві ідеї для святкового столу: два простих традиційних шведських рецепти

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я