У Франкфурті розпочався судовий процес над ісламістом

22

Передбачається, що вона була членом двох терористичних організацій там. У обвинуваченої загалом четверо дітей, всі вони народилися в Сирії.

 

У Франкфурті розпочався судовий процес над ісламістом

У понеділок у Вищому регіональному суді Франкфурта (OLG) розпочався судовий процес над 29-річною підозрюваною, вона ісламіст. Передбачається, що вона була членом двох терористичних організацій там. Крім того, представник Генеральної прокуратури звинуватив її в «порушенні обов’язку піклуватися та просвічувати». Вона прийняла він провину за значний збиток фізичному і розумовому розвитку своїх дітей, залишивши в зоні бойових дій.

У обвинуваченої четверо дітей всі вони народилися в Сирії

Вперше у подібному процесі у справі про тероризм Вищий регіональний суд Франкфурта розглядає також питання обов’язку піклуватися про дітей підозрюваних ісламістів, які народилися в зоні бойових дій. У обвинуваченої загалом четверо дітей, всі вони народилися в Сирії. Жінка, яка народилася в Бад-Хомбурзі, спочатку робила лише особисті заяви. За словами її адвокатів, вона прокоментує звинувачення прокуратури пізніше.

29-річна жінка, ймовірно, поїхала до Сирії разом зі своїм чоловіком у вересні 2013 року. Вважається, що до цього вони були активними учасниками салафітської сцени у Франкфурті та Оффенбасі. Передбачається, що у Сирії пара спочатку приєдналася до терористичної організації «Фронт Аль-Нусра». Вважається, що дружина дбала про спільне домашнє господарство та дочку, яка народилася у 2014 році, що дозволило її чоловікові стати бійцем організації.

Влітку 2014 року пара нібито залишила Сирію разом із немовлям та залишилася в Туреччині. У листопаді 2014 року сім’я імовірно вступила до лав так званої Ісламської держави (ІД).

Судовий процес у 8-му Кримінальному сенаті, що складається з трьох суддів, спочатку призначено на середину березня.

Читайте також:  Шольц попросив Цзіньпіна чинити тиск на Росію

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я