Треба всього 20 хвилин: рецепт незрівнянної “ледачої лазаньї”

21

Готувати справжню італійську лазанню досить складно та трудомістко. А з цим рецептом впорається навіть кулінар-початківець.

Інгредієнтів треба небагато, а часу ще менше! Отже…

Знадобиться:

  • Фарш курячий – 500 г
  • Лаваш – 1 шт
  • Сметана – 200 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Петрушка – 3-5 гілочок
  • Сир твердий – 100 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

На сковороді підсмажити цибулю та фарш до готовності, додати сметану та петрушку, розмішати. Підготувати форму для запікання, порізати лаваш на рівні листи за розміром форми, викласти лаваш, зверху фарш, посипати тертим сиром і всі шари.

Верхній шар промазати сметаною і посипати сиром, відправити до духовки на 5-7 хвилин при 250-270 градусах. Готово!

View this post on Instagram

A post shared by Рецепти з лаваша (@lavash_rulit)

Читайте також:  Рецепти червоно-біло-червоних страв на свято Дня незалежності Латвії

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я