Російські резервісти просять допомоги у Путіна

36

Надходять повідомлення про те, що погано навчених новобранців відправляють на передову в Україну. Тепер російські резервісти звертаються до президента Путіна.

 

Російські резервісти просять допомоги у Путіна

У новому відеозверненні російські резервісти, які перебувають у зоні бойових дій на сході України, висловили жаль з приводу невдоволення у військах та закликали на допомогу лідера Кремля Володимира Путіна. Як головнокомандувач збройних сил, Путін повинен стежити за тим, щоб командири виконували свою роботу», – сказав виступаючий у капюшоні у відеозверненні, записаному в суботу і поширеному на каналі обміну повідомленнями Telegram.

На відео можна побачити дюжину людей у ​​формі – також без відомих осіб. Представник угруповання скаржиться на нестачу техніки та відсутність керівництва з боку командирів.

«Ми знаємо, що ми не єдині з таким проханням, – сказав чоловік у Донецькій області. Путін має розібратися із ситуацією не на папері, а на землі, вимагає він. Путін досі не відвідав війська у зоні бойових дій – на відміну від президента України Володимира Зеленського, котрий здійснював спорадичні візити на фронт.

Прес-секретар жалкує про безглузді смерті

Російський представник скаржиться на нестачу обладнання, у тому числі приладів нічного бачення для виконання бойових завдань. Інші учасники бойових дій, а також дружини, матері та сестри солдатів вже скаржилися на невдоволення у публічних повідомленнях.

Командири просто ігнорують указ президента і направляють до штурмових загонів непідготовлені підрозділи, скаржився чоловік. Їх відправляли наперед, а солдати залишалися в тилу. «Керівництво нашого полку не веде з нами діалог, залякує нас та загрожує затриманням, якщо ми відмовляємося вступити в бій і не висуваємось на першу лінію фронту». Через відсутність розвідувальної підтримки та зв’язку з іншими підрозділами резервісти гинуть та отримують безглузді поранення.

Читайте також:  18 танків Leopard 2 замовили збройні сили Німеччини

Чоловік зазначає, що середній вік підрозділу – 40 років, і у багатьох слабке здоров’я. За його словами, вже на початку не було перевірки на медичну придатність. «Ми не відмовляємось виконувати обов’язки щодо захисту території. Ми відмовляємося йти на невиправданий ризик – з автоматами проти танків, проти мінометів та снайперів», – сказав він. За його словами, ці люди були призвані у Свердловській та Пермській областях.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я