Президент Кірхентага де Мезьєр критикує молоде покоління

9

Президент Конгресу протестантських церков Томас де Мезьєр розкритикував покоління 20–30-річних за їхнє ставлення до своїх прав. Це йде “проти зерна”, сказав де Мезьєр в інтерв’ю щотижневій газеті Die Zeit перед початком 38-го з’їзду протестантської церкви Німеччини, який розпочнеться завтра у Нюрнберзі.

«Мене дратує, що вони надто багато думають про себе і замало про суспільство. На сьомий день відпочивайте, йдеться у Біблії. Це означає співвідношення шість до одного. А не те, що дозвілля переважає», – сказав де Мезьєр.

Немає чотириденного тижня

Він сказав, що не створюється соціального суспільства, коли люди віком 20 років працюють три чи чотири дні на тиждень, а потім замовляють шампанське близько 10-ї вечора. “А кур’єр, який працює на нестабільній роботі, пробирається з пляшкою під дощем у листопаді, а потім піднімається на п’ятий поверх”.

Де Мезьєр також стурбований поділом трудового життя. Є ті, хто комфортно сидить у своїх домашніх офісах. А є поліцейські, яким доводиться виходити надвір. Медсестри, які чергують ночами. Вони не можуть зробити собі капучино з вівсяним молоком, коли їм цього заманеться».

69-річний чоловік також проти чотириденного тижня. «Хлопці, саме в цьому ми поступатимемося іншим країнам у плані нашого процвітання та рівня інновацій».

Колишній федеральний міністр внутрішніх справ та федеральний міністр оборони, навпаки, високо оцінив кліматичний рух. За його словами, перебільшено масштаби вуличних виступів, але це лише небагато: «Те, що молоде покоління чинить тиск на кліматичну проблему – це благо. Воно політичне, сперечається точно і без бла-бла».

Читайте також:  Бербок вважає, що Ізраїлю не треба вводити страту

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я