Бюджетно та дуже смачно: куряча печінка у вершках

65

Неймовірно м’яка і соковита страва – це тушкована куряча печінка з вершками, яка підходить до будь-якого гарніру. За цим рецептом печінка готується дуже швидко.

Печінка – дуже корисний, цінний та бюджетний субпродукт. Існує безліч способів приготування. Пропонуємо вам один із них.

Куряча печінка у вершках

Складові:

  • Куряча печінка – 400 гр.
  • Вершки – 180 мл.
  • Цибулина – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Рослинна олія для обсмажування.
  • Сіль до смаку, щіпка мускатного горіха, італійські трави.

Спосіб приготування:

Печінка добре промити і очистити від прожилок. Кожен шматочок печінки обваляти в борошні. Цибулю тонко нарізати і обсмажити на олії, трохи посоливши. Коли він підрум’яниться, покласти до нього печінку і обсмажувати близько п’яти хвилин, поки сік, що з печінки, не стане прозорим. Потім посолити, приправити спеціями, перемішати

Влити вершки та гасити курячу печінку необхідно 8-10 хвилин на повільному вогні, не допускаючи сильного кипіння, щоб вершки не згорнулися. Якщо немає вершків, можна використати сметану.

Подавати цю страву можна з будь-яким гарніром. Особливо добре поєднується з картопляним пюре та відвареним рисом.

Читайте також:  Рецепт японського "бавовняного" бісквіту із найпростіших продуктів

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я