Аллу Пугачову хочуть визнати іноагентом

7
Алла Пугачова

Як стало відомо, Пугачову хочуть визнати іноагентом на території РФ. Про це повідомив глава Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін. Так, чоловік поділився у своїх соціальних мережах деякими подробицями з цього приводу. Чи справді це станеться і якою може бути реакція Алли Борисівни, ти дізнаєшся разом із нами в найближчі кілька хвилин.

Пугачову хочуть визнати іноагентом

Ні для кого не секрет, що з кінця зими 2022 року Алла Борисівна неодноразово робила скандальні заяви. Що вже казати, всі її дії буквально призводили до чергової хвилі хейту на адресу легенди російської естради. А тому ось уже два роки тривають дебати про те, щоб вилучити в артистки її замок у селі Грязі.

Щоправда, питання з нерухомістю все ще залишається в підвішеному стані. А ось що стосується одного “титулу”, то справа вже встигла зрушити із застою. Річ у тім, що Пугачову хочуть визнати іноагентом. Новиною про це поділився голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін.

“Почалася процедура визнання Алли Пугачової іноземним агентом. Прокуратура просить Міністерство юстиції РФ визнати Пугачову іноземним агентом. Сподіваюся, контролюючі органи доведуть цю справу до кінця”, – повідомив Бородін у своїх соціальних мережах. Цікаво, що саме він і звернувся до генеральної прокуратури з відповідною вимогою. Щоправда, було це ще 7 березня.

“Їй все одно”

Але вже тоді Віталій Бородін заявив, що артистка “неодноразово висловлювала антиросійську позицію”. При цьому, за словами глави Федерального проекту, знаменитість активно підтримує чоловіка, Максима Галкіна. Останній, як ти знаєш, є іноагентом ще з осені 2022 року. Однак, що не менш цікаво, Бородін також вважає, що Пугачова може бути пов’язана із західними спецслужбами.

Читайте також:  Бербок відклала поїздку до Південної Африки

І це питання, найімовірніше, буде вирішено далеко не на користь Алли Борисівни. Але чи засмутиться заслужена артистка? Думаємо, ні. Адже, як ти знаєш, після визнання Галкіна іноагентом Пугачова і сама готова була стати такою. Цю думку підтверджує і продюсер Павло Рудченко.

“Алла Борисівна сама просила визнати її іноагентом, коли цим статусом нагородили її чоловіка Максима Галкіна. Вона морально до цього готова. У принципі, бізнес у Росії вона вже закривала. Вона в Росії не живе і не збирається повертатися. Цілком можливо, що її визнають іноагентом, але їй все одно”, – поділився Рудченко в розмові зі ЗМІ.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я