Air New Zealand зважуватиме пасажирів

31

В Окленді в аеропорту тепер є ваги – не лише для багажу, та й для мандрівників. Але клієнтам не варто боятися незручних моментів.

 

Air New Zealand зважуватиме пасажирів

Новозеландська авіакомпанія Air New Zealand найближчими тижнями почне зважувати не лише багаж, а й пасажирів перед міжнародними рейсами. Air New Zealand зважуватиме пасажирів: “Причина в тому, що пілотам необхідно знати вагу та баланс завантаженого літака перед кожним зльотом”, заявили в компанії. «Уся справа у безпеці. Щоразу, коли ми летимо, ми хочемо точно знати вагу літака», – сказав Радіо Нової Зеландії виконавчий директор авіакомпанії Грег Форан.

Терези будуть знаходитися в аеропорту Окленда на Північному острові тихоокеанської держави з сьогоднішнього дня і до 2 липня. Загалом буде визначено вагу 10 000 пасажирів – чоловіків та жінок, але участь буде добровільною. «Не хвилюйтеся, на відміну від ваги будинку, у спортзалі або на прийомі у лікаря, ніхто не зможе побачити цифри, навіть співробітники авіакомпанії», – повідомляє газета «New Zealand Herald». Дані збиратимуться анонімно.

Мета проекту

Мета проекту – визначити середню вагу пасажирів разом із їхньою ручною поклажею, сказав він. “Ми зважуємо все в літаку – від вантажу до їжі на борту і зареєстрованого багажу”, – сказав Аластер Джеймс, фахівець з покращення контролю за вантажами в Air New Zealand. «В той час як для клієнтів, екіпажу та ручної поклажі ми використовуємо середні значення ваги, які ми отримуємо в результаті дослідження».

Тим часом у середу Air New Zealand була названа найкращою авіакомпанією світу цього року за версією airlineratings.com, замінивши Qatar Airways.

Компанія планує незабаром запровадити так званий Skynest. Тоді гості економ-класу також зможуть спати на справжньому ліжку. У деяких літаках планується встановити шість двоярусних ліжок, на які мандрівники зможуть забронювати час.

Читайте також:  Індійці очікують від Сунака розвитку двосторонніх відносин

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я