Як прибрати побічні ефекти цукру, хліба та алкоголю?

84

Американський доктор Ерік Берг на своєму YouTube-каналі пояснив, як усунути побічні ефекти цукру, хліба, алкоголю та інших шкідливих продуктів і які можуть бути наслідки вживання алкоголю.

Як уникнути побічних ефектів від вживання цукру:

  • з’їжте клітковину одночасно з вживанням цукру або відразу після нього;
  • приймайте калій, щоб заповнити дефіцит, що виник через цукор;
  • приймайте альфа-ліпоєву кислоту;
  • приймайте вітамін В1 у формі бенфотіаміну;
  • змішайте 1 ст. л. яблучного оцту зі склянкою води та випийте (щоб не нашкодити зубам, пийте через трубочку);
  • вживайте корицю – вона знижує рівень цукру на крові;
  • приймайте барбарис у вигляді харчової добавки;
  • додавайте в їжу більше жиру;
  • практикуйте голодування;
  • приймайте олію МСТ.

Як усунути наслідки від вживання алкоголю:

  • прийміть вітамін В1;
  • випийте електроліти та воду;
  • прийміть розторопші.

Як пом’якшити побічні дії від ліків:

  • прийміть розторопші;
  • якщо приймаєте Метформін, то пийте вітамін В12;
  • якщо приймаєте статини, то пийте вітамін В1;
  • якщо п’єте антибіотики, приймайте пробіотики;
  • замість антацидів спробуйте яблучний оцет та гідрохлорид бетаїну.

Як усунути наслідки від вживання зернових продуктів (хліба, макаронів, крекерів, печива): заповнюйте дефіцит мінералів: цинку, заліза, йоду, кальцію, магнію, марганцю (м’ясні субпродукти та молюски з ракоподібними – найкращий вибір).

Протиотрута від ртуті, що міститься в рибі – селен. Якщо ви з’їли багато натрію, кухонної солі або натрію хлориду і у вас сильна набряклість, потрібно прийняти калій. З’їжте велику порцію листової зелені. Якщо ви переїли і у вас здуття, прийміть гідрохлорид бетаїну і яблучний оцет.

.

Читайте також:  10 порад, як потрапити до рекомендацій Google

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я