5 цікавих та корисних подарунків дружині на Новий рік

66

Новий рік – це єдине свято у році, яке незмінно асоціюється з казкою та магією. Адже з самого дитинства ми впевнені, що варто цієї чарівної ночі загадати бажання, і воно неодмінно здійсниться. Діти пишуть листи Діду Морозу, а дорослі – спалюють листочок із бажанням та випивають його разом із шампанським. І в будь-якому віці здається, що ось-ось справжнє диво точно станеться. А для коханої людини завжди хочеться стати трошки чарівником, правда?

Найголовніше у будь-якому подарунку – щоб він порадував адресата. Адже ми завжди обираємо презент саме з такою метою. Новий рік – час казок та домашнього затишку, час різнокольорових гірлянд, мандарин та запаху ялинових лап. Сміливо даруйте коханій жінці приємні подарунки. Ось безпрограшні варіанти на будь-який смак та гаманець.

Мультипекар

Кухонний помічник на всі руки, який замінює собою одразу кілька пристроїв, але при цьому займає мінімум місця. Просто встановіть відповідну панель, і мультипекарь перетвориться на гриль, сендвічницю, вафельницю або інший прилад.

Безпровідні навушники

Корисний подарунок, який оцінять навіть ті, хто не дуже захоплюється музикою. Адже дивитися відео на YouTube та серіали або слухати подкасти набагато зручніше з бездротовими навушниками: у них немає зайвих кабелів, які постійно плутаються, стискають рухи та ламаються у невідповідний момент.

Набір для манікюру та педикюру

Манікюр та педикюр – це косметичні процедури, які регулярно виконують усі жінки. Маючи під рукою необхідні інструменти, можна буде робити їх самостійно без відвідування майстра.

Подушка з ефектом пам’яті

За таку подушку чоловіка напевно скаже вам спасибі. Завдяки наповнювачу з поліуретану вона набуває потрібної форми, підлаштовується під тіло людини і знімає навантаження з м’язів, дозволяючи добре виспатися.

Читайте також:  Моніка Беллуччі зізналася, що закохана в Тіма Бертона

Еротична білизна

Новорічні свята — чудовий час, щоб провести його в обіймах коханої людини. Гарна білизна або тематичний костюм для рольових ігор стануть чудовим подарунком, який додасть відносинам нових емоцій.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я