В’юст закликає до подальших пожертв для жертв землетрусу

24

Прем’єр-міністр Хендрік Вюст закликав збільшити обсяг пожертвувань. Руйнування мають гігантські масштаби, і потреба допомоги, як і раніше, величезна.

 

В’юст закликає до подальших пожертв для жертв землетрусу

Прем’єр-міністр Хендрік Вюст (ХДС) закликав збільшити обсяг пожертв для жертв землетрусів у Туреччині та Сирії. Руйнування мають гігантські масштаби, і потреба допомоги, як і раніше, величезна. «Тому моє щире прохання та заклик: не послаблюйте свою підтримку. Продовжуйте допомагати, як кожен із нас, як кожна людина може», – сказав Вюст у четвер після обміну думками з рятувальниками та помічниками з NRW у Дюссельдорфі. «Кожен євро має значення і допомагає людям у цій складній ситуації та дає надію», – сказав Вюст.

Глава уряду NRW подякував рятувальникам та помічникам за їхні зусилля в постраждалих районах. “Північний Рейн-Вестфалія пишається вами”, – сказав Вюст. Учасники взяли із собою на зустріч фотографії своїх місій, а також кілька пошукових собак. Вони розповіли про свої враження під час роботи на місцях.

Державна канцелярія Північного Рейну-Вестфалії зазначила, що вже в перші дні після сильних землетрусів до постраждалих районів виїжджали співробітники організацій «Action Medeor», «Maltesers», ISAR, Федеральної асоціації собак-рятувальників, «Arbeiter-Samariter-Bund» та «Technis ». Добровольці з ініціативи Rewe та клініки Rheinland Klinikum Neuss також вирушили в дорогу.

Маркус Бремерс з організації «Action Medeor» пояснив, що після рятувальних операцій йдеться про людей, які пережили цю трагедію і змушені задовольнятися найнеобхіднішим. Йдеться про постачання постраждалих ковдрами, водою, продуктами харчування та медикаментами, а також про інші речі. Один із сирійських партнерів нещодавно сказав йому, що найбільше боїться не наступного землетрусу чи афтершоку, а того, що вони знову будуть забуті світом.

Читайте також:  Лідер партії СДПН у Північному Рейні-Вестфалії Кутшаті подав у відставку

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я