В’юст визнаний політиком року

7

Висхідна зірка року» – представник Шлезвіг-Гольштейна, спеціальну премію присуджено іранському громадянському суспільству.

 

В’юст визнаний політиком року

Прем’єр-міністра землі Північного Рейну-Вестфалію Хендріка Вюста (ХДС) визнано політиком року: він отримав Politikaward (нагороду за політику) від журналу «Politik und Kommunikation» та університету Quadriga. У понеділок увечері йому вручили премію.

Глава уряду Люксембургу Ксав’є Беттель у своїй вітальній промові сказав, що політиком року стають насамперед тоді, коли заслуговують на довіру. Нагорода для 47-річного політика стала “ставкою на майбутнє”.

Близько 400 політиків, журналістів та представників компаній та установ були присутні на церемонії нагородження в Берліні, яку вели журналісти Алев Доган та Хайо Шумахер.

«Вихідна зірка року» та спеціальний приз

Крім того, 24 члени журі нагородили міністра соціальних справ землі Шлезвіг-Гольштейн Амінату Туре («зелені») «Східною зіркою року», а 90-річний ветеран ВДП Герхарт Баум – федеральний міністр внутрішніх справ з 1978 по 1982 рік – отримав почесний приз роботу протягом усього свого життя.

Спеціальний приз отримав іранський адвокат та правозахисник Шаді Садр, який представляє іранське громадянське суспільство, яке бореться проти репресій з боку іранського керівництва. «Ми не забудемо вас, ми стоїмо на вашому боці. Сьогоднішня премія означає це», – сказала міністр закордонних справ Анналена Бербок («зелені») у своєму вітальному слові. «Ми схиляємося перед вами та вашою роботою».

«Політика та комунікація» та «Квадрига» нагороджують політиків, які привернули увагу своїми визначними здобутками, з 2003 року. У свою чергу, Politikaward вручають за політичні та соціальні кампанії. Проте, за словами організаторів, участь у відборі у цих двох категоріях можлива лише після сплати заявного внеску.

Читайте також:  Україна хоче втягнути НАТО ще глибше у конфлікт

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я