Влада ідентифікує останки, знайдені в лісі, як належать 5-річному хлопчику, який зник 20 років тому

17

Людські останки, виявлені торік у лісі одного з міст штату Вірджинія, належать 5-річному хлопчику, який зник понад 20 років тому, повідомила влада.

Влада ідентифікує останки, знайдені в лісі, як належать 5-річному хлопчику, який зник 20 років тому

Офіс шерифа округу Керрол знайшов останки в Галаксі, штат Вірджинія, у вересні 2022 року і визначив, що вони знаходилися там протягом «тривалого періоду часу», йдеться у прес-релізі офісу. У четвер управління ідентифікувало останки як останки Логана Натаніеля Боумана, який зник безвісти у січні 2003 року, йдеться у релізі.

Влада залучила до ідентифікації останків техаську компанію, що спеціалізується на судово-медичній експертизі геному та генетичної генеалогії, йдеться у релізі.

Компанія змогла скласти повний профіль ДНК останків та порівняти їх із останками членів сім'ї дитини, підтвердивши, що останки належать Логану.

Біологічній матері Логана, Синтії Девіс, та її тодішньому бойфренду, Деннісу Шермерхорну, у лютому 2003 року були пред'явлені звинувачення у зв'язку зі зникненням дитини, повідомляє офіс шерифа.

Девіс уклала угоду про визнання провини, згідно з якою вона мала відбути 15 років у в'язниці і 15 років умовно за двома кримінальними звинуваченнями у зневагах інтересів дитини та одного кримінального звинувачення у вбивстві у квітні 2004 року, йдеться в документах суду округу Грейсон.

CNN зв'язався з адвокатом Девіса і не отримав негайної відповіді.

Згідно з судовими документами, Шермерхорна було засуджено в 2004 році до одного року позбавлення волі за одним кримінальним звинуваченням у простому зневаженні потреб дітей. Суддя зняв з нього звинувачення у вбивстві та бездоглядності.

CNN звернувся за коментарями до адвокатів Шермерхорна.

Офіс шерифа округу Керрол повідомив, що розслідування триває і очікує на нові звинувачення у цій справі.

Читайте також:  Іранець, який оголосив голодування у в'язниці, може загинути

Саманта Біч та Селіна Тебор надали матеріали для цього репортажу.

Джерело: edition.cnn.com

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я