Вбирають негатив і притягують гроші: які кімнатні рослини мають бути у кожному будинку

148

Кімнатні квіти створюють особливу атмосферу у будинках та квартирах. При цьому, неважливо, чи весь ваш будинок заставлений рослинами, або на підвіконні самотньо стоїть лише одна квітка.

Секрет полягає в тому, щоб обрати рослини, які можуть залучити достаток додому та забрати весь негатив, пише портал Obozrevatel.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Яна Редозубова (@scrapyana)

Першою у списку йде товстянка яку ще називають грошовим деревом. Назва рослини є промовистою, тому не важко здогадатися, що її слід посадити тим, хто хотів би покращити своє фінансове становище. Грошове дерево потрібно принести додому та швидко пересадити. Не зайвим буде в процесі озвучити свої бажання. Цілі мають бути добре сформульовані. Так само робіть, коли поливаєте товстянку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від 🍃 КІМНАТНІ РОСЛИНИ 🍃 (@_cvetochki_sv)

Рятівна рослина, що буквально вбирає негатив удома, – це фікус. Плюсом його є простий догляд. Фікус позитивно впливає на сімейні стосунки, а також добре впливає на гостей. Фікус називають також рослиною вірності та достатку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Подарунок коханій людині (@orchideya.mogilev)

Ще однією “щасливою” рослиною вважають кактус, незважаючи на те, що в мережі часто пишуть, що він не користується. Краще завести один чи два кактуси. Його колючки накопичують негатив і тому можуть обсипатися. У такі моменти слід розуміти, що потрібно пом’якшити у своїх словах і діях. Щоб кактус завжди працював “на вас”, частіше виносите його на свіже повітря.

.

Читайте також:  Названо 3 фрукти, які найкорисніше їсти на сніданок

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я