Такер Карлсон звинуватив ЗМІ та політичні партії США

71

У короткому відео Карлсон заявив, що у країні пригнічується свобода слова.

 

Такер Карлсон звинуватив ЗМІ та політичні партії США

Колишній ведучий американського каналу Fox News Такер Карлсон уперше публічно висловився після закінчення ефіру. У відеозверненні, опублікованому у Твіттері, 53-річний телеведучий висунув невизначені звинувачення проти ЗМІ та політичних партій у США. Однак він не назвав свого колишнього роботодавця.

У короткому відео Карлсон заявив, що у країні пригнічується свобода слова. Він не коментував, що буде з ним далі. Він лише сказав: «До швидкої зустрічі».

Fox News не уточнив, чому Карлсон більше не працює на телеканалі

У понеділок телеканал Fox News зробив несподівану заяву про розлучення з праворадикальним ведучим, який вважався однією з найвідоміших особистостей телеканалу. Протягом багатьох років ведучий ток-шоу вів вечірнє шоу, яке підвищувало рейтинги. Він використав це шоу для поширення теорій змови та хибних новин, а також для підбурювання проти меншин.

Fox News не уточнив, чому Карлсон більше не працює на телеканалі. За даними американських ЗМІ, телеканал звільнив Карлсона. За їхніми словами, це рішення стало несподіванкою і було пов’язане із коментарями Карлсона.

Читайте також:  Лісові пожежі в Канаді та дим у Нью-Йорку

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я