Створюємо капсульний гардероб: що має бути у вашій шафі цього року

63

Словосполучення “капсульний гардероб” часто згадується в різних статтях, блогах і вологах, тому воно цікавить не тільки тих, хто дотримується безвідходного способу життя, але й усіх, хто стежить за модними тенденціями. Що має бути у капсульному гардеробі цього сезону? Ознайомтеся з порадами мультибрендового магазину VAN GRAAF зі складання успішного капсульного гардеробу.

Звільніться від зайвого

Перший крок у створенні капсульного гардеробу – оцінити, які з наявних у вас речей ви хочете продовжувати носити, а потім зрозуміти, з чим їх можна поєднувати та комбінувати. Чому це важливо? Адже всі ми, напевно, хоч раз відчували це почуття, коли стоїш перед переповненим гардеробом і здається, що одягти нічого. Можливо, це відбувається тому, що в гардеробі занадто багато одягу, який, наприклад, незручний, непрактичний або більше не модний. Варто пошукати інший будинок для такого одягу. Ви повинні залишити у своєму гардеробі тільки те, що ви носите, та речі, які роблять вас щасливими!

Залишіть тільки той одяг, який носите найохочіше

Можливо, ви вже знаєте, які речі складають ваш капсульний гардероб – це одяг, який ви носите щодня, почуваєтеся в ньому комфортно і можете легко комбінувати та поєднувати з іншим одягом. Такий одяг, як штани, спідниці, сорочки та блузки – це основи, які складають базовий гардероб. Зверніть увагу на їхній крій, матеріал і кольори, і зрозумійте, що вам подобається. Купуючи новий одяг, ви знатимете, що ці деталі вже перевірені, і не помилитеся у виборі.

Виберіть “відправну точку”

Якщо ви не знаєте, з чого почати роботу над капсульним гардеробом, світові законодавці моди радять почати з білої сорочки або блузки, які потім можна змішувати та поєднувати відповідно до вашого смаку та уподобань. Знайдіть відповідний фасон, звертаючи увагу на лінію вирізу та довжину рукава. Враховуючи, що це основа основ, варто придбати якісну тканину, яка буде приємною для шкіри. Для повсякденного носіння її можна поєднувати з джинсовими брюками або джемпером, а для більш офіційних випадків – зі брюками або спідницями, а також з піджаком.

Читайте також:  5 речей, які потрібно зробити у листопаді, щоб не розоритися у грудні

Якщо основу капсульного гардеробу складатиме верхній одяг, то найкраще почати з якісного осіннього чи зимового пальта, яке можна поєднувати з рештою речей.

Віддайте перевагу класиці

Після того, як ви підібрали основу, наступний крок – з’ясувати, без жодних предметів одягу ви не можете обійтися. У наших широтах це, безумовно, зручні та практичні джемпери чи куртки, а також джинси чи штани. Для тих, хто працює в офісі, костюм або штани та піджак окремо – ще один must have капсульного гардеробу. Оскільки цей одяг буде носитися часто, важливо враховувати не тільки колір і малюнок, а й якість, щоб одяг прослужив не один сезон. Якщо ви хочете носити куплений цього року одяг і наступного сезону, і наступні роки, вибирайте класичні фасони, які майже завжди будуть в моді. Прикладами можуть бути джинсові або ткані штани прямого крою, спідниці довжиною до коліна і класичні піджаки. Кольори, які завжди в моді: чорний, білий, сірий та бежевий.

Додати родзинку у ваш образ

У гардеробі майже кожної модниці має бути якийсь сезонний тренд. Головне, щоб він надавав вашому образу особливий акцент і наголошував на вашій красі. У новому весняно-літньому сезоні переважатимуть м’які та жіночні кольори, такі як бузковий, ніжно-оранжевий та інші пастельні відтінки. Для урочистих випадків можна вибрати тканини з ефектом металік, такі як золото чи срібло. Крім того, тканини з блиском та жіночні блузки з рюшами та мереживами продовжать свій переможний марш і у новому сезоні.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я