США: торнадо обрушилися на Оклахому

17

Вже на початку квітня близько 30 людей загинули і десятки отримали поранення внаслідок торнадо у кількох штатах США. Цього разу він обрушився на Оклахому.

 

США: торнадо обрушилися на Оклахому

Серія торнадо забрала життя щонайменше двох людей в американському штаті Оклахома. За словами представників екстрених служб і поліції в середу ввечері (за місцевим часом), двоє загиблих було зареєстровано в невеликому містечку Коул, де також було завдано значних матеріальних збитків. Пошуки можливих додаткових жертв у містечку з населенням близько 600 осіб в окрузі МакКлейн все ще продовжуються.

Загалом на Оклахому впали чотири торнадо, повідомляють ЗМІ. Через пошкоджені лінії електропередач близько 20 000 домогосподарств все ще залишалися без електрики в четвер увечері, згідно з даними сайту «poweroutage.us». На відеозаписах видно зруйновані будинки, накриті будинки та гори сміття. Інші урагани були зареєстровані в Канзасі та Айові. Метеорологічна служба також попередила про сильні дощі та град.

Вже на початку квітня близько 30 людей загинули і десятки отримали поранення внаслідок торнадо у кількох штатах США. Тоді ЗМІ говорили про рідкісну «жахливу штормову систему». Експерти також пов’язують накопичення природних катастроф у США із наслідками зміни клімату.

Читайте також:  Кількість банкрутств збільшилась у США

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я