США: стрілянина у штаті Мен

35

Льюїстон – загалом тихе американське містечко з населенням 37 тис. осіб. Але зараз у кількох місцях сталися напади із застосуванням вогнепальної зброї. Поліція закликала мешканців шукати безпечні місця.

США: стрілянина у штаті Мен

За повідомленнями ЗМІ, кілька людей загинули внаслідок нападу із застосуванням вогнепальної зброї в американському штаті Мен. Телеканали ABC та CNN повідомили у середу ввечері (за місцевим часом) з посиланням на джерела у службах безпеки, що загинули щонайменше 16 людей. CNN також повідомила, що від 50 до 60 людей отримали поранення. Офіційного підтвердження цього спочатку не було.

Поліцейська влада міста Льюїстон і округу Андроскоггін повідомила, що співробітники поліції реагують на напади із застосуванням вогнепальної зброї в кількох місцях. Поліція опублікувала записи з камер спостереження, на яких зображений передбачуваний стрілець. На кадрах видно, що чоловік тримає рушницю на мушці. За словами поліцейських, підозрюваного поки що не затримано.

Мешканців району закликали шукати безпечних місць. Поліція також опублікувала фотографію автомобіля і звернулася до населення з проханням повідомити про людину та її машину. За повідомленнями ABC та CNN, напади сталися у ресторані та боулінгу.

Льюїстон – місто з населенням близько 37 тис. чоловік на південному заході штату Мен. Цей штат розташовано на східному узбережжі США.

Білий дім повідомив, що президент США Джо Байден був проінформований про те, що сталося, і триматиме його в курсі подій. Увечері в середу Байден влаштував державну вечерю для прем’єр-міністра Австралії Ентоні Албанезе у штаб-квартирі уряду США.

Читайте також:  Перше випробування для фронтмена Маккарті у Конгресі США

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я