Шакіра отримала опіку над дітьми

32

Суд тривав 12 годин.

Шакіра

Після розставання із чоловіком Шакіра отримала опіку над дітьми. Суд, на якому вирішувалося питання про долю спадкоємців співачки та спортсмена, тривав понад десять годин.

У Шакіри та Жерара Піке двоє дітей

Шакіра та Жерар Піке розлучилися майже півроку тому. Пара була разом 12 років, проте, незважаючи на це, обидва вирішили розійтися. За роки спільного життя у співачки та футболіста народилося двоє дітей: Сашко та Мілан. Нині їм 7 та 9 років.

Вважається, що причиною розладу у сім’ї стала зрада футболіста. Фанати запідозрили щось недобре, коли чоловік поїхав з особняка, де знаходилася сім’я з двома дітьми, і почав жити окремо. Пізніше вони ж «розсекретили» нову обраницю Піке.

Про своє розлучення вони заявили самі на початку літа 2022 року. Так як їхній шлюб не був зареєстрований, то такого розлучення не було.

Шакіра отримала опіку над дітьми

В останні місяці засоби масової інформації активно стежили за знаменитою родиною, зокрема, за дітьми. Репортери чекали їх біля будинку і знімали весь час, як вони там з’являлися. Шанувальники уважно прислухалися до текстів нових пісень артистки, щоб знайти в них хоч якусь зачіпку про стосунки зі спортсменом. Довгий час не було інформації, яка доля чекає на них після того, як їхні батьки розійшлися. Це питання довелося вирішувати адвокатам.

Завдяки роботі юристів питання наразі закрите. Відомо, що діти залишаться із мамою. Шакіра поїде до Майамі разом із спадкоємцями. Батько зможе відвідувати їх, проте зараз він залишається у Барселоні. Можливо, на нове місце проживання Мілан та Саша разом із мамою вирушать майже через два місяці, до Різдва.

Деякі ЗМІ пишуть про те, що ще до кінця року діти будуть в Іспанії і відлетять до Америки лише 2023 року. Також у виданнях кажуть, що спочатку Жерар Піке не хотів брати участі в судовому процесі, але в результаті обидва приїхали і зустрілися віч-на-віч.

Читайте також:  Журналіст запитав Моді і зазнав цькування в мережі

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я