Рот на замок: 6 заборонених фраз, які притягують хвороби та невдачі

90

Психологи та езотерики впевнені, що наша мова щодня впливає на всі сфери життя. Можна запрограмувати себе на здоров’я та успіх, а можна, навпаки, залучити хвороби, невдачі та проблеми. Це відбувається щодня, а ми навіть не замислюємося, коли вимовляємо слова, які псують наше життя.

“Нічого собі!”

Ця фраза каже, що вам нічого не потрібно чи ви не гідні. Чим замінити? Варіантів маса: “Ого!”, “Обдуріти!”, “Ну треба ж!”. Інакше гроші і вигідні пропозиції так і будуть схожі повз вас, пише WomanHit.

“Я вражений”

Ця фраза говорить про програш і приваблює невдачі: на думку езотериків, такі слова є частиною невдалої сімейної програми, яка налаштовує на програш, відсутність боротьби. Варто відмовитися від таких висловів, щоб переконатися: ви гідні перемог, ви можете впоратися з будь-якими труднощами та подолати життєву кризу.

“Я валюсь з ніг”

Якщо ви часто повторюєте цю фразу, коли втомилися, то викликаєте проблеми з ногами та суглобами. Організм чуйно реагує на думки та слова, тому несподівано може познайомити вас із радикулітом, болями в кінцівках, набряками. Не говоріть про фізичні прояви, коли хочете наголосити, що щось пішло не так. Використовуйте інші конструкції: “Я втомився/втомилася!”, “У мене зараз немає сил”.

“З глузду з’їхати”

За аналогією з попереднім пунктом, ця фраза може спричинити ментальні проблеми. Швидше за все, вони не будуть глобальними, але засмутять: неуважність, погіршення уваги та пам’яті, складність з концентрацією – всі ці негаразди іноді стають результатом психосоматичних проблем.

“Не перетравлюю це”

Чи здогадуєтеся, чим загрожують ці слова? Звичайно, проблемами із ШКТ. Виразки шлунка, загострення гастриту, синдром подразненого кишечника – езотерики впевнені. Що у всіх цих захворювань тісний зв’язок із психікою, думками та мовою.

Читайте також:  13 правил успішної людини

“Просто жах”

Кошмар – ім’я стародавнього слов’янського злого духу, який душить уві сні. Часто повторюючи ці слова, можна заробити проблеми з легенями, диханням та сном. Замініть її на більш нейтральні вирази.

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я