Путін здійснив несподіваний візит до окупованої України

52

Сьогодні дев’ять років з того часу, як Росія анексувала Крим. Володимир Путін здійснив несподівану подорож на чорноморський півострів.

 

Путін здійснив несподіваний візит до окупованої України

Володимир Путін здійснив несподіваний візит до окупованої України з нагоди дев’ятої річниці анексії Криму Росією.

«Наш президент Володимир Володимирович Путін вміє дивувати»– Написав у суботу на своєму каналі в Telegram призначений Москвою губернатор портового міста Севастополя Михайло Развошев.

Державне телебачення показало кадри відкриття кремлівським лідером художньої школи для дітей у Севастополі.

Путін також відвідав дитячий табір відпочинку, який розташований на місці розкопок стародавнього міста Херсонес на території нинішнього Севастополя, мета якого – навчити дітей історії.

Це перший візит російського президента до Криму з нагоди річниці анексії з 2020 року, коли він вручив медалі будівельникам Кримського мосту, який веде з Росії на анексований півострів. У 2021 та 2022 роках Путін відзначав урочистості у Москві на великому концерті.

За повідомленнями ЗМІ, востаннє Путін був у Криму в липні 2020 р. З початку агресивної війни проти України, яку він розпочав на свій наказ, російський президент зазвичай уникає районів, розташованих близько до фронту. Наприкінці 2022 року він принаймні перевірив прохідність Кримського мосту, який був сильно пошкоджений внаслідок атаки восени.

.

Читайте також:  У Мюнстері запровадять обмеження через зустріч глав МЗС G7

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я