Принц Гаррі зізнався, що відмовляв батька одружитися з Камілле.

76

Скандальні мемуари принца Гаррі з незвичайною назвою “Запасний” вже з’явилися на полицях в англійському перекладі. Ще до виходу книга викликала ажіотаж. Нині ж обговорень побільшало. Хоч у королівській родині і не коментують мемуари, немає сумнівів, що вони вже поставили Віндзоров у незручне становище. Гаррі розповів не лише про конфлікти сім’ї з Меган, а й про багато іншого. Наприклад, про те, як відмовляв батька одружитися з Камілле Паркер-Боулз або як бився з Вільямом через Меган Маркл.

Скандальні мемуари принца Гаррі: що викликало найбільший інтерес

У мемуарах принц Гаррі описує своє життя і життя королівських родичів після трагедії з принцесою Діаною, яка сталася 1997 року. Зрозуміло, ця подія дуже вплинула на принца. Після того, як не стало матері, Гаррі не хотів, щоб батько одружився вдруге.

Як Гаррі відмовляв батька одружуватися

Принц зізнався, що разом зі старшим братом вони намагалися донести Чарльзу, що весілля з Каміллою Паркер-Боулз – не найкраща ідея. «Ми не думали, що це потрібне. Ми думали, що це принесе більше шкоди, ніж користі.— написав Гаррі в книзі.

Крім того, принц натякнув у мемуарах, що Камілла в його очах довгий час поставала в образі лиходійки. Гаррі поділився, що нинішня королева-консорт могла розповідати зайвому пресі — особисту інформацію про членів королівської родини. Також брати були впевнені, що саме Камілла зруйнувала шлюб Чарльза та Діани. Втім, Гаррі підкреслив, що вони з Вільямом були готові пробачити цій жінці, адже вона дійсно робила Чарльза щасливим.

Чому мемуари отримали таку назву

Сама назва книги принца Гаррі вже наробила галасу. “Запасний” – так назвав герцог Сасекський мемуари. Можна припустити, що таким чином Гаррі наголосив на тому, що ніколи не був у сім’ї на головному місці. Він завжди залишався в тіні старшого брата. І це припущення правдиве. Виявляється, саме запасним Чарльз одного разу назвав Гаррі.

Читайте також:  "Важке рішення". Чому королева Данії позбавила онуків титулів

Коли принцеса Діана подарувала Чарльзу другу дитину, він сказав їй такі слова: “Прекрасно. Ти подарувала мені спадкоємця та запасного. Ти виконала свою роботу». Впевнені, у старшому віці, коли Гаррі дізнався про це, він не дуже зрадів.

Гаррі та заборонені речовини

Гаррі був максимально відвертим у книзі. Він навіть не посоромився зізнатися, що у своєму житті не раз балувався забороненими речовинами. За словами принца, він куштував кокаїн. Вперше це сталося, коли йому було 17 років. Крім того, у коледжі Гаррі курив марихуану. А ще має досвід вживання грибів, що викликають галюцинації. Зараз Гаррі — доросла сімейна людина, і цей досвід він залишив у минулому.

Непрості стосунки з Вільямом

Багатьом шанувальникам здавалося, що до конфлікту Гаррі з Вільямом (вже після весілля з Меганом) у братів були теплі стосунки. Однак Гаррі в мемуарах розвіяв цю думку. По його словам, Вільям завжди поводився з ним холодно. В юності він не хотів навчатися з Гаррі в одному коледжі. А якось навіть наказав братові поводитися так, ніби їх нічого не пов’язує і взагалі вони не знайомі.

Ситуація тільки ускладнилася, коли Гаррі вирішив одружитися з Меган Маркл, яка тоді була американською актрисою. Вільям вважав, що це не найкраща партія для герцога Сассекського. Гаррі зізнався у книзі, що якось вони навіть побилися через це. Віл схопив його за комір і штовхнув. Гаррі впав на підлогу, де стояла собача миска. Вона розбиралася, а уламки травмували принца. Штурхати брата у відповідь Гаррі не став.

Гаррі каже, що не проти помиритися з батьком і братом. Але вони цього не хочуть, вважає принц. Після таких відвертих мемуарів Гаррі навряд чи лід між родичами розтане. Гаррі тільки ускладнив усе. А ти як вважаєш?

Читайте також:  Чому Кейт та Вільяма розкритикували за рішення переїхати з Лондона

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я