Про що мовчать чоловіки: 7 речей, у яких ваш партнер навряд чи зізнається

79

Не всі чоловіки люблять розкривати душу навстіж, кажуть психологи. Щоб краще розуміти свого партнера, іноді варто правильніше реагувати на його слова чи їхню відсутність. Пропонуємо вам вивчити топ фраз, які навряд чи почуєте від кавалера.

“Колишня була кращою”

Чоловік не хоче провокувати у партнерки ревнощі, тому ніколи не стане компліментарно відгукуватися про колишню. Максимум — нейтрально, а краще критично, щоб приховати справжнє ставлення до минулого кохання.

“Чекаю від тебе компліментів”

Чоловіки все ще бояться уславитися слабаками, і про потребу в похвалі від них рідко почуєш. Але це зовсім не означає, що її нема.

“У мене виникають проблеми у ліжку”

Справа не у віці чи хворобі – просто іноді “чоловіча гідність” працює не так, як треба. У цьому немає нічого страшного, але хто ж зізнається…

“Хочу побути один”

Якщо чоловік каже, що хоче посидіти вдома, швидше за все він має на увазі, що хоче побути один. Не треба відмовляти йому в цьому насолоді — нам усім іноді потрібно відпочивати один від одного.

“Не хочу займатися сексом”

Комусь це може здатися дивним, але чоловіки не завжди хочуть займатися сексом і вже точно не думають про близькість безперервно дні. Але, якщо жінка сама чіпляється, відмовляти їй якось непристойно.

“Я боюсь”

Страхи є у всіх і часом дуже незвичайні. Але в них важко визнаватись, особливо тій, з ким тебе пов’язують романтичні стосунки.

“У мене є заначка”

Соцопитування показують, що чоловіки приховують від партнерок 10–20% доходів. Мабуть, про всяк випадок.

.

Читайте також:  Що таке криза середнього віку і чи всі через неї проходять

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я