Федеральний міністр внутрішніх справ хоче заборонити напівавтоматичну зброю.

21

Як повідомляє Süddeutsche Zeitung, законопроект Міністерства внутрішніх справ передбачає заборону на особливо небезпечну напівавтоматичну зброю для приватних осіб.

 

Федеральний міністр внутрішніх справ хоче заборонити напівавтоматичну зброю

Після заворушень напередодні Нового року та розкритих планів перевороту групи рейхсбюргера федеральний міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер (СДПН) хоче посилити закон про зброю в Німеччині. Як повідомляє Süddeutsche Zeitung, законопроект Міністерства внутрішніх справ передбачає заборону на особливо небезпечну напівавтоматичну зброю для приватних осіб.

У майбутньому популярні серед громадян Рейху сигнальні пістолети та арбалети мають бути доступні лише за наявності ліцензії на вогнепальну зброю, пише газета з посиланням на 48-сторінковий документ.

Фезер уже висловлювалася на користь посилення законів про зброю до заворушень напередодні Нового року. У ніч на Новий рік у кількох містах було скоєно напади на поліцейських та пожежників, у тому числі з використанням петард та ракет. Напади були особливо жорстокими у деяких районах Берліна.

Але вже після арешту 25 «рейхсбюргерів» 7 грудня дебати про закон про зброю набрали обертів. Більшість заарештованих звинувачують Федеральна прокуратура у приналежності до терористичної організації, яка хотіла повалити політичну систему.

.

Читайте також:  Хальденванг: антиконституційні позиції AfD

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я