Пілот перехопленої “Сесни” можливо втратив свідомість

25
Пілот невеликого літака, який привернув увагу ВПС США поблизу столиці США Вашингтона, за повідомленнями, згорбився у своєму кріслі – мабуть, він знепритомнів. Це зауважили пілоти винищувачів ВПС, повідомила у понеділок, зокрема, мовна компанія CNN з посиланням на неназвані джерела, знайомі з інцидентом.

Слідчі з розслідування події наразі розглядають, зокрема, кисневе голодування як можливу причину. За повідомленнями ЗМІ, на борту літака знаходилися пілот і ще троє пасажирів, які в результаті впали в малонаселеному районі американського штату Вірджинія – недалеко від Вашингтона. Ті, хто вижив, не було.

У неділю американські військові винищувачі F‑16 піднялися в повітря, щоб перехопити невеликий літак Cessna Citation, коли він наближався до столиці. Пілот не відповідав на дзвінки. Оскільки винищувачі досягли надзвукової швидкості, у Вашингтоні та сусідніх штатах Вірджинія та Меріленд було чутно гучну бавовну. За даними Північноамериканського командування протиповітряної оборони Norad, американські військові намагалися зв’язатися з пілотом літака Cessna, зокрема за допомогою сигнальних ракет. Проте пілот не відповів. Багато питань залишилися без відповіді.

Читайте також:  Дочка іранського німця хоче його врятувати

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я