Напали з ножем на ICE засуджено до 14 років позбавлення волі

34

Після нападу з ножем на чотирьох пасажирів поїзда ICE до Баварії більше року тому обвинуваченого було засуджено до 14 років позбавлення волі. У п’ятницю Вищий регіональний суд Мюнхена визнав чоловіка винним у замаху на вбивство та завдання небезпечних тілесних ушкоджень, серед інших звинувачень.

У листопаді минулого року він напав з ножем на чотирьох людей у ​​поїзді ICE на шляху до Нюрнберга, важко поранивши трьох з них.

Питання про можливе джихадистське минуле і можливе психічне захворювання громадянина Палестини, яке виросло в Сирії, було в центрі двомісячного судового процесу в Мюнхені. Федеральне звинувачення передбачало радикальне ісламістське підґрунтя злочину і вимагало довічного ув’язнення у своєму заключному аргументі минулого тижня.

Адвокати потерпілих, які виступали в процесі як солідарні позивачі, погодилися з цією вимогою. Захист вважає свого клієнта параноїдальним шизофреником, не здатним визнати свою провину, і вимагає виправдувального вироку та поміщення до психіатричної лікарні.

Читайте також:  Штайнмаєр підкреслив міцність німецько-британських відносин

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я