Лідер СДПН Клінгбайль за активну промислову політику

30

Виступ лідера СДПН був спрямований на підтримку бременської СДПН та мера.

 

Лідер СДПН Клінгбайль за активну промислову політику

Лідер СДПН Ларс Клінгбайль висловився за активну промислову політику на передвиборному заході у Бремерхафені. Необхідно вкладати гроші у розширення мереж та інфраструктури, сказав Клінгбайль у понеділок увечері. Для підтримки промислового потенціалу Німеччини також потрібна «активна імміграційна політика для вантажних робітників», яку підготували міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер і міністр праці Хубертус Хайль (обидва – СДПН).

Крім того, необхідно, щоб процедури планування та узгодження стали швидшими. До Бремерхафена Клінгбайль разом із керівництвом СДПН відвідав Ганноверський ярмарок. “Північ Німеччини, а також земля Бремен виграють від активної промислової політики”, – сказав він. «Північ готовий зіграти важливу роль у розширенні використання відновлюваних джерел енергії», – додав він.

Виступ лідера СДПН був спрямований на підтримку бременської СДПН та мера Андреаса Бовеншульте напередодні парламентських виборів 14 травня. Бовеншульте також порушив питання про розширення використання відновлюваних джерел енергії. «Бремерхафен має стати одним із портів Німеччини з перехідною енергетикою», – сказав він.

У державі, що складається з двох міст, Бремерхафен є набагато меншим і найбіднішим містом із високим рівнем безробіття. “Моє внутрішнє завдання – створити рівні умови життя”, – сказав Бовеншульте.

Читайте також:  500 злочинів у Лютцераті та його околицях

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я