5 причин, чому не вдається скинути зайву вагу

56

У наш час багато людей страждають надмірною вагою і прагнуть її позбутися. Однак не у всіх це виходить.

Чому вага не йде – актуальне питання для багатьох. Здається, що начебто і їсте небагато, і в спортзал ходите регулярно, а зайві кілограми завзято залишаються з вами, пише портал “Факти”. Чому ж вага “коштує” і не хоче йти?

Причина 1: Калорійність раціону перевищує витрати калорій. Ця причина — найпоширеніша серед тих, через які навіть при активних заняттях фітнесом вага стоїть на місці.

Причина 2: Чи правильно ви зважуєтеся? Як це не дивно, друга за поширеністю причина — зламані ваги та неправильне зважування. Основні правила такі: зважуватися потрібно вранці, натщесерце і, бажано, після туалету і без одягу.

Причина 3: Неправильне харчування у дні тренувань. Навіть дотримуючись принципів правильного харчування та займаючись спортом, можна пошкодити процесу схуднення. Швидше за все, причина в тому, що в дні занять ви харчуєтеся неправильно, наприклад, їсте 2 години до і 2 години після тренування.

Причина 4: Вам не вистачає кардіонавантажень. А це перший жироспалювач у спортивному залі, який до того ж зміцнює серцевий м’яз. Тому, якщо ваша мета саме позбутися зайвої ваги — кроком марш на степер або бігову доріжку.

Причина 5: У вас йде жир, але при цьому росте м’язова маса. Звичайно ж, не можна практикувати лише вправи. Найкраще чергувати їх з масажем, що повторюється, і спокійними вправами на певні групи м’язів.

Читайте також:  Морепродукти при діабеті – плюси та мінуси. Скільки вуглеводів у креветках?

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я