Ландтаг позбавив імунітету політика AfD

6

Слідчі хочуть з’ясувати, чи винний Кісслінг в ухиленні від сплати податків.

 

Ландтаг позбавив імунітету політика AfD

Парламент землі Тюрінгія дозволив проведення розслідування щодо політика AfD, депутата парламенту землі Олафа Кісслінга. За інформацією Deutsche Presse-Agentur, парламентський комітет з юстиції зняв із депутата недоторканність на засіданні у п’ятницю. Рішення було одноголосним, повідомили агентству dpa кілька людей, знайомих із питанням. Прокуратура Ерфурта нещодавно звернулася до парламенту землі із проханням про зняття імунітету з Кіслінга, щоб мати можливість вести проти нього кримінальне розслідування.

Нещодавно прокуратура провела попереднє розслідування щодо Кісслінга. За інформацією агентства dpa, слідчі хочуть з’ясувати, чи винен Кіслінг в ухиленні від сплати податків. Відповідні звинувачення, як стверджується, було висунуто за наведенням податкової служби Готи.

Кілька днів тому Кіслінг заявив dpa, що йому нічого не відомо про його нібито злочин. Він хотів би отримати більше інформації від податкової служби. У біографічній довідці Кіслінга на сторінках парламенту землі Тюрінгія зазначено, що у минулому він працював, зокрема, інвестиційним консультантом та позаштатним співробітником податкової фірми.

Члени парламенту землі Тюрінгія мають імунітет. Правоохоронні органи можуть розслідувати їхню діяльність лише в тому випадку, якщо судовий комітет санкціонує ці розслідування.

Читайте також:

Читайте також:  Гаряча лінія допомоги консультує майже 390 тисяч жінок

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я