Іграшки – не лише для дітей. Що дарувати на Різдво та Новий рік?

27

Один із найприємніших моментів Різдва та Нового року – розпакування подарунків, що приносить багато радості і дорослим, і дітям. Експерти торгової мережі Kesko Senukai Latvia запрошують цього року не забувати, що миттєвості дитячої радості час від часу потрібні кожному, тому різдвяним подарункам дозволено бути незвичайними, несерйозними та по-справжньому дивовижними.

Іграшки – не лише для дітей

У кожному дорослому мешкає дитина. Іноді люди просто забувають, що вони, як і раніше, можуть чимось захоплюватися, від душі захоплюватися і у вільний час вдаватися до занять, які частиною дорослих у повсякденному житті сприймають як дитинство. Наприклад, збирання пазлів з 1000, 2000 або 3000 фрагментів. Але чому б не кинути собі виклик із 5000 штук? Чи 42 000? А може, якась захоплююча настільна гра, яка зупиняє час при змаганні з друзями? І конструктори LEGO! В останні роки все більшу популярність набирає пропозиція LEGO для дорослих: моделі автомобілів, фігури супергероїв, об’єкти дизайну (наприклад, букети квітів), пам’ятники архітектури і т.д. Найбільші складаються майже з 6000 деталей. Це не тільки розвага та відпочинок – зібрані своїми руками предмети можуть бути прикрасою будинку як декор або елемент дизайну. Різдво – ідеальний час, щоб потішити внутрішню дитину – свого чи милого друга.

Світлодіодні стрічки та елементи дизайну з різдвяною тематикою

Молодь охоче прикрашає свій житловий простір гірляндами ламп та іншими цікавими світильниками. Порадуйте когось із молодого покоління красивим, наповненим світлом подарунком! Подаруйте світлодіодну стрічку – зараз дуже популярний елемент інтер’єру серед молоді. Вони бувають теплих відтінків, і холодними білими, і блакитними, і кольоровими; найдовші досягають п’яти метрів завдовжки. Головна відмінність від звичайних гірлянд – таку стрічку можна наклеїти на поверхню, завдяки чому її зручно розташувати саме там, де вона найкраще впишеться в інтер’єр приміщення. Середній номінальний термін служби діодів світлодіодної стрічки складає 50000 годин або більше 5 років.

Читайте також:  Найнебезпечніші місця для зберігання ваших PIN-кодів та паролів

Приємним подарунком також може стати одна з світлодіодних гірлянд, які доступні з діодами різних розмірів, з яскравішим або теплішим світлом, а також з проводами різного кольору та товщини – вони можуть чудово доповнити інтер’єр. З іншого боку, гірлянди ламп розжарювання декоративніші і мають різноманітні варіанти оформлення. Однак, набуваючи гірлянди лампочок розжарювання, слід враховувати, що вони можуть бути більш крихкими та менш стійкими до різних впливів. Термін служби світлодіодної гірлянди в середньому від 10 000 до 30 000 годин, гірлянди розжарювання – до перегорання лампочок. При виборі відповідної гірлянди слід звернути увагу на те, чи хочете ви, щоб гірлянда блимала, працювала в різних режимах, включалася та вимикалася з пульта, що може бути особливо актуальним для молоді.

Для різдвяного сезону також підходять інші освітлювальні прилади та декоративні елементи у різдвяній тематиці. Різні свічки, світильники та світлові об’єкти зі світлодіодними лампочками будуть прикрашати приміщення не тільки в моменти свята, а й довгий час після нього, радуючи одержувача подарунка та підтверджуючи, що ви думаєте про цю людину з теплом у душі.

Робочі інструменти та комплекти інструментів

Для тих, хто охоче самотужки робить великий чи невеликий ремонт і сам робить нові речі, якісні інструменти завжди будуть чудовим подарунком. Навіть якщо старанний господар (або господиня) передбачили все найнеобхідніше, може, настав час для чогось більшого та найпотужнішого?

Сьогодні є величезний асортимент інструментів. Очі діяльного господаря обов’язково загоряться, коли він отримає хороший багатофункціональний дриль – електричний або на акумуляторі, у якого достатньо поміняти насадку, щоб виконувати майже всі роботи. Дриля доступні в наборі з різними насадками, але можна також придбати набори насадок окремо – як свердла та викрутки, так і комплекти наконечників-бочонків. Ще одним аксесуаром, що полегшує роботу майстра, є підставка під дриль для зручнішого використання.

Читайте також:  8 народних засобів, які точно допомагають одужати

Якщо ви точно знаєте побажання одержувача, на полицях для інструментів можна знайти безліч інших пристроїв, а також різні ящики для інструментів, шафки та візки, які легко обладнати відповідно до своїх потреб.

Мала побутова техніка

Популярним подарунком є ​​різна мала побутова техніка. Корисно отримати в подарунок блендер чи кухонний комбайн, який допоможе втілити у життя грандіозні кулінарні ідеї; електрогриль, що дозволяє приготувати їжу без додавання олії, або гарну кавоварку – апарат як за помахом чарівної палички зробить бадьорий еспресо, бархатистий капучино або ідеально збалансовану ранкову каву. А чому б цього разу не звернутися до б’юті-догляду, яким у непростій економічній ситуації багато хто займається вдома?

Сьогодні будь-який бажаючий має можливість придбати практично будь-який косметичний прилад професійної салонної якості – будь то фен, випрямляч для волосся, термобігуді для чудових локонів, бритва для бороди, апарат для чищення або розпарювання обличчя, масажний апарат, епілятори, приладдя для манікюру та педикюру або УФ -лампи. Для домашнього використання можна навіть купити фотоепілятор – у недавньому минулому фотоепіляція була однією з найексклюзивніших салонних процедур.

Розумні пристрої та комп’ютерна техніка

Розумні устрою сьогодні стали невід’ємною частиною повсякденного життя. Це може бути корисним подарунком як школярам, ​​так і їхнім батькам. Розумний годинник, комп’ютер чи смартфон – це, звичайно, солідний подарунок, що вимагає певних вкладень, але й дуже корисна річ, особливо для молоді, для якої різні розумні пристрої – чудовий помічник у навчанні.

Основним аспектом при виборі нового смарт-пристрою є мета його використання: чи ним користуватиметься дитина чи дорослий; чи потрібен пристрій для навчання та роботи або в основному для розваги; чи будуть на новому комп’ютері дивитися фільми та редагувати відео тощо. Швидкість роботи комп’ютера особливо важлива для тих, хто регулярно обробляє великі файли, наприклад відео. А смарт-годинник може стати надійним помічником у заняттях спортом та моніторингу показників здоров’я.

Читайте також:  5 способів заощадити на новорічних подарунках

На додаток до найважливіших інтелектуальних пристроїв також необхідні якісні аксесуари, такі як навушники. При виборі цього аксесуара в першу чергу рекомендується вирішити, який тип навушників найкраще відповідає вашим потребам – дротові або бездротові, а також оцінити їхню зручність, якість та здатність придушувати шум фону. Також можливо варто подбати про зовнішній акумулятор, найважливішим критерієм якого є ємність: чим більше показник ємності, тим довше можна буде одним зарядом «годувати» інші пристрої.

Подарункові карти

Нарешті, якщо у вас закінчуються ідеї, не допомагають поради інших людей, ви не впевнені у своєму виборі або сумніваєтеся в тому, що отримаєте найбільшу радість, виберіть подарункову карту. Здається, немає жодного сучасного магазину, де не пропонують купити подарункові картки. Використовуючи подарункову карту, кожен може обдарувати себе настільки, наскільки душа забажає. Насолоджуйтесь святом та радістю одержувачів подарунків!

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я