І так також можна: 7 незвичайних способів використання ватяних паличок у побуті

22

Насправді ватяні палички не призначені для чищення слухового каналу, а лише для зовнішньої частини – вушної раковини. Крім того, цей засіб гігієни має широке застосування у побуті.

Чищення клавіатури

Клавіатура – найбрудніше і запилене місце в ноутбуці. Давно не проводили чищення – тримайте лайфхак. Змочіть паличку в рідині, що містить спирт, протріть між клавішами і в інших важкодоступних місцях. Якщо не вдалося очистити з першого разу, повторіть процедуру, пише Lisa.

Догляд за ювелірними прикрасами

Кільця, сережки, підвіски з хитромудрими візерунками складно очистити за допомогою тканини або серветки – залишаються забруднені ділянки. Ватні палички з гострим наконечником вирішують цю проблему. Захопіть трохи пасти, що чистить, і обробіть важкодоступні місця. Змийте засіб і промокніть паперовим рушником.

Паління свічки

Якщо свічка знаходиться в баночці або свічнику, а ґнот пішов углиб воску, то підпалити нитку можна ватяною паличкою. Вмочіть гігієнічний засіб у спирт, підготуйте склянку води, підпаліть наконечник. Він буде довго горіти, і ви встигнете запалити свічку. Далі зануріть паличку у склянку з водою, щоб уникнути ризику виникнення пожежі та опіку руки.

Ремонт блискавки

Часто буває, що блискавка заїдає, “собачку” важко зрушити ні вгору, ні вниз. Якщо потрапили в таку ситуацію, візьміть ватну паличку, вмочіть в оливкову олію, змастіть проблемну ділянку і потягніть повзунок донизу. Тканина легко вивільниться, і застібка знову у робочому стані.

Підфарбовування волосся

Після самостійного фарбування волосся може виявитися ділянка, де фарба не взялася. Виправити косметичне фіаско легко. Якщо немає часу на повторну процедуру, візьміть ватну паличку, вмочіть у пігмент, що барвить, нанесіть на пасмо, загорніть у фольгу. За 10 хвилин можна знімати.

Читайте також:  Відсутність оргазму (аноргазмія)

Видалення потертостей із взуття

Якщо на новій парі взуття з’явилися подряпини – не переживайте. Більшість пошкоджень можна видалити навіть на лакованій шкірі. Змочіть наконечник із ватою в рідині для зняття лаку, протріть потрібну ділянку. Промажте це місце вазеліном – готове!

Ремонт відколотої плитки

Керамічна плитка може відколотись, якщо зверху впав важкий предмет. Замінити один елемент – не завжди найкраще рішення. Підберіть лак для нігтів відповідного відтінку, акуратно нанесіть паличкою на скол. Після висихання повторіть процедуру.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я