Екс-президент Медведєв загрожує ракетами Берліну

18

Росія хоче зробити 1500 танків цього року. Якщо Путіна заарештують у Німеччині, екс-президент Росії погрожує обстріляти Берлін бомбами.

 

Екс-президент Медведєв загрожує ракетами Берліну

Росія планує зробити цього року 1500 танків для війни проти України. “Військово-промисловий комплекс працює в гарячому режимі”, – сказав в інтерв’ю заступник голови Ради національної безпеки Дмитро Медведєв.

Він додав, що більшість збройових заводів працюють у три зміни. Захід, за його словами, намагається відрізати Росію від важливих компонентів, стверджуючи, що в країні закінчуються артилерійські снаряди, танки та ракети. “Однак тільки цього року ми виробляємо 1500 танків”, – сказав екс-президент.

Ще в лютому Медведєв, який також відповідає за збройну промисловість у Раді Безпеки, під час відвідування одного із заводів говорив про будівництво та модернізацію тисяч танків. Експерти сумніваються, що його країна може виробляти таку кількість танків. Медведєв також заявив, що Росія виробляє власні безпілотники. Поки що не вистачає великих бойових безпілотників, для яких незабаром буде організовано власне виробництво.

Арешт Путіна рівносильний «оголошенню війни»

Сам Медведєв опублікував інтерв’ю у своєму Telegram-каналі. У ньому він також розповів про те, що можливий арешт лідера Кремля Володимира Путіна в Німеччині на підставі ордера на арешт, виданого Міжнародним кримінальним судом у Гаазі, буде рівносильним «оголошенню війни» проти Росії. У цьому випадку Росія випустить ракети Бундестагу і відомству канцлера, пригрозив екс-президент. Москва не визнає суд у Гаазі.

Медведєв також підкреслив, що у Росії є зброя, яка дорівнює або перевершує західну. «Найголовніше зараз – виробляти все це у необхідних кількостях, а для цього ще належить запустити нові виробництва». Насамперед, сказав він, стратегічна ядерна зброя Росії забезпечує її захист. «Якби не це, вони вже розірвали б нас на шматки».

Читайте також:  Північна Корея інформує Японію про запуск супутника, що планується.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я