Джем Оздемір відвідав північний схід МВ

34

У супроводі міністра сільського господарства Тілля Бакхауса (СДПН) він ознайомився із новим проектом.

 

Джем Оздемір відвідав північний схід МВ

Федеральний міністр сільського господарства Джем Оздемір («Зелені») відвідав північний схід землі Мекленбург-Передня Померанія, щоб ознайомитися з проектами розвитку сіл та використання вологих боліт. У п’ятницю у супроводі міністра сільського господарства Тіля Бакхауса (СДПН) він відвідав проект державної ініціативи «Новий сільський центр Мекленбург-Передня Померанія» у Берніті (округ Росток).

На кошти, виділені в рамках спільного завдання щодо покращення сільськогосподарських споруд та захисту узбережжя, у 2019 році поряд із початковою та середньою школою у селі було збудовано сучасний безбар’єрний новий дитячий садок вартістю 1,6 мільйона євро. «Для молодих сімей у селі цей захід означає стійке підвищення якості їхнього життя», – сказав Бакхаус.

У Волькені під Бютцовим обом політикам продемонстрували майбутню стратегію сільськогосподарського використання вологих боліт, і вони відвідали ферму, яка вже працює з урахуванням особливостей боліт. «Окрім скорочення викидів парникових газів, такий тип управління має великі переваги для водного балансу держави та біорізноманіття», – наголосив Бакхаус. Саме тому важливо, щоб перетворення було якомога практичнішим і надійнішим для фермерських господарств. «Ми не можемо йти цим шляхом самотужки; він працює тільки разом.

Читайте також:  Ми маємо зробити німецьку демократію захищеною

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я