«Це зіпсувало моє життя!» Джордж та Амаль Клуні відзначили 8-у річницю весілля

34

Восьма річниця Джорджа та Амаль Клуні переконливо довела скептикам: зіркова пара і не думає розлучатися! Щопівроку з моменту їхнього весілля папараці видають черговий матеріал про те, що в сім’ї артиста все тріщить по швах. Та й численні шанувальниці сивого ловеласа сподіваються на розлучення кумира. Але Джордж і Амаль Клуні вже дев’ятий рік поспіль живуть душею. Подружжя виховує чарівних близнюків і незмінно з’являються на всіх світських заходах пліч-о-пліч!

Як минула восьма річниця Джорджа та Амаль Клуні

Ювілейне інтерв’ю

Здавалося б, Джордж Клуні вже дев’ятий рік показує себе виключно зразковим сім’янином. Але публіка досі пам’ятає його першим серцеїдом Голівуду. Тому у Джорджа з Амаль і беруть періодично інтерв’ю: цікавляться секретом їхнього щасливого сімейного життя. Навіть на ювілей бідолах-подружжя не дали спокій!

Нагадаємо, що Амаль не просто дружина голлівудської знаменитості, але досвідчений юрист із надзвичайно солідним послужним списком. Такий палець у рот не клади! Проте під час ювілейного інтерв’ю першу скрипку у парі грав Джордж. Ну а дружина насолоджувалася, дивлячись, з якою мало не юнацькою завзятістю коханий визначає їх стосунки.

приборкання норовливого

Забавно, що раніше Клуні присягався до кінця своїх днів залишатися холостяком. За вміння елегантно йти з розставлених силоміць голлівудські красуні навіть прозвали Джорджа «срібним лисицем». Актор щиро насолоджувався життям джентльмена-ловеласа і навіть не думав мати сім’ю. Але зустріч із Амаль все змінила.

«Вона зачарувала мене, просто увійшовши у двері, з першої хвилини знайомства. І я зовсім не знав, чи сподобаюся їй. Весела, розумна, гарна, чудова жінка!»- Згадує Джордж знайомство з майбутньою дружиною. Чи не вперше в житті голлівудський ловелас засумнівався, чи зможе підкорити свою обраницю. Заради цього Клуні пустив у хід всю свою чарівність!

Читайте також:  Як Амаль Клуні сприйняла «романтику» між своїм чоловіком та Джулією Робертс

Щира оцінка

Що характерно, Амаль теж відчула приязнь до нового знайомця з перших хвилин розмови. «Дізнавшись Джорджа, я зраділа, що у світі є такі люди, як він. Але зовсім не очікувала опинитися у відносинах із ним і стати частиною такої прекрасної родини. Він застав мене зненацька!» – зніяковіло посміхалася красуня.

Щоправда, Клуні був зачарований не тільки і не так красою Амаль. Справа була в іншому. Чи не вперше в житті Джордж зустрів ту, кого порахував гідною супутницею життя. «Срібного лисиця» підкорив розум, професіоналізм та характер Амаль. А краса обраниці стала необов’язковим, але дуже приємним бонусом.

Закономірний фінал

Річниця Джорджа та Амаль Клуні ще раз підтвердила: попри всі чутки, актор та юристка, як і раніше, щасливі разом. Так, навіть під час інтерв’ю колишній ловелас жартівливо скаржився: «Ця зустріч зіпсувала моє життя! Все було так легко, а тепер у нас по дому бігають близнюки». Але варто лише почути, яким тоном вимовляються ці скарги, і відразу зрозумієш: Клуні ні за які пряники не погодився б відмотати час назад!

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я