Свекруха Шакіри допомагала синулечці приховувати від співачки зраду

113

З кожним днем ​​розкриваються нові подробиці того, як саме Жерар Піке зраджував Шакірі. Так, наприклад, кілька тижнів тому публіка дізналася, що співачка зрозуміла про присутність у будинку іншої жінки по напівпорожній банці джему. А буквально днями з’ясувалося, хто саме допомагав футболістові зраджувати законній дружині і найбільше покривав гуляку. До обурення фанатів співачки, цією людиною виявилася Монсеррат Бернабеу, мати Жерара Піке та свекруха Шакіри!

Свекруха Шакіри. З такої й ворогів не треба!

Історія зради

Жерар Піке та Шакіра прожили разом понад 11 років. За ці роки співачка подарувала знаменитому футболістові двох синів. Усі 11 років саме Шакіра постійно йшла на поступки коханому. Так, наприклад, виконавиця переїхала до рідної для Піке Барселони, свідомо пожертвувавши кар’єрою заради зручності футболіста.

Відповіддю на всі ці поступки стали численні зради Піке. Вже зараз достовірно встановлено, що Клара Чіа Марті, нинішня пасія Жерара лише остання в довгому списку захоплень спортсмена. Футболіст спокійнісінько змінював знаменитої коханої прямо у їхньому спільному будинку! І міг би запросто продовжувати це робити, якби не раптові почуття до Клари…

Нинішній стан справ

Після того, як таємне стало явним, Піке без зайвих сентиментів з’їхав від Шакіри. Діти пари залишились у співачки. Справу про опіку над синами жінка виграла досить просто. Шанувальники Жерара чимало здивувалися, коли спортсмен запросто відправив хлопчиків з колишньою дружиною до Штатів, вимагаючи лише оплату п’яти перельотів з Іспанії до США і назад на рік плюс 400 тисяч євро одномоментно.

Зараз Піке вільно з’являється на публіці під руку з Кларою Чіа Марті, ніби бравіруючи перед фанатами своєю сміливістю. А на закиди Шакіри, одягнені ображеною виконавицею в пісні, відповідає глузуванням. Складається враження, ніби Жерар почувається переможцем, людиною, яка вчинила праву справу!

Читайте також:  Як зрада Жерара Піке проклала Шакірі дорогу до Книги рекордів Гіннеса

Огидні подробиці

Як з’ясувалося, футболіст бравує не просто так. Чи бачиш, більшість іспанських родичів Піке підтримують зрадника. Навіть Монсеррат Бернабеу, мати Жерара та свекруха Шакіри, однозначно схвалює вчинки сина. Більше того, журналісти впевнені, що Монсеррат частенько відволікала співачку від пригод свого обожнюваного синочка!

Так, наприклад, саме мадам Бернабеу Свого часу підкинула Шакірі ідею серфінгу як нового хобі. Так співачка стала набагато менше бувати вдома. А у Піке, відповідно, звільнилася багато часу на відносини з Кларою Чіа Марті. Фанати зірки в люті: «Свекруха Шакіри заслужила обґрунтовану ненависть усієї Латинської Америки!»

Більше того, папараці розкопали унікальні кадри. Виявилося, Монсеррат Бернабеу та Клара Чіа Марті вже у 2021 році були добре знайомі. Не виключено, що саме свекруха Шакіри підштовхнула сина до розлуки із зірковою дружиною. Ось тобі і Жерар Піке, ловелас міжнародного калібру, який опинився на перевірку лише безвільною іграшкою в руках власної матінки!

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я