Демі Мур переїхала до Брюса Вілліса, щоб допомагати дружині актора доглядати хворого

225

Брюс Вілліс та Демі Мур пов’язують вельми незвичайні стосунки. Колись ці двоє були чоловіком та дружиною, але ті часи давно минули. Зараз Вілліс і Мур стали друзями, причому друзями близькими і відданими. Проте журналісти постійно запускають у пресу чутки про те, що Брюс та Демі посварилися. Але остання плітка про цих двох стала дуже несподіваною! Папараці запевняють, ніби Демі Мур переїхала до Брюса Віллісащоб скрасити його останні роки!

Брюс Вілліс та Демі Мур: знову чутки

Хвороба «міцного горішка»

Думаю, зараз уже весь світ в курсі того, що Брюс Вілліс невиліковно хворий. У артиста діагностували лобово-скроневу деменцію. Афазія, тобто втрата мови через ураження кори головного мозку, була лише одним із симптомів цієї хвороби. Надії у родичів Брюса мало. За всіх досягнень сучасної медицини люди з лобово-скроневою деменцією живуть не довше 7 років.

Коли 30 березня 2022 року Вілліс оголосив, через що завершує кар’єру, публіка жахнулася. Чи бачиш, Брюс активно знімався аж до останніх своїх днів на знімальному майданчику. І це все при тому, що артист текст запам’ятовувати вже не міг, слів колег практично не розумів, а щоб почути звернену до себе мову постійно носив слуховий апарат.

Зірковий самітник

Після того, як Вілліс завершив кар’єру, активний колись актор повністю ізолювався від публіки. Зауважу одразу: Брюс відкинув світське життя, але у світ виходить регулярно, хоч і не один. З Віллісом зараз невідлучно перебувають рідні та близькі. Вони багато гуляють, усі разом займаються спортом, катаються на квадроциклах та збираються на сімейних обідах.

Зазвичай компанію Брюсу зараз складають або друзі, або діти, або молода дружина Емма Хемінг. Раніше на всіх сімейних заходах у будинку Вілліса дорогою та бажаною гостею була Демі Мур. Але останнім часом, за словами журналістів, Брюс Вілліс та Демі Мур змінили формат своїх стосунків…

Читайте також:  Дочка Брюса Вілліса і Демі Мур зізналася, що у неї діагностували аутизм

Дивні чутки

Спочатку, втім, папарацці гадали, ніби колишня дружина «міцного горішка» перейшла дорогу його нинішньої коханої. Так, наприклад, хитрі пліткарі розкопали, що Вілліс вніс істотні зміни до свого заповіту. Тепер, що характерно, левова частка накопичених Брюсом коштів дістанеться Емме та дітям від другого шлюбу актора.

Але зараз журналісти розповідають зовсім про інше. Відразу в кількох американських таблоїдах з’явилася інформація про переїзд Демі Мур до Брюса Вілліса. Подейкують, що артисту стає гірше з кожним днем. Тому, мовляв, Мур перебралася до Вілліса, щоб допомагати Еммі доглядати за немічним чоловіком.

«Демі прийшла на допомогу, і вона не поїде до кінця», – розповіло папараці джерело, яке побажало залишитися невідомим. Але друга дружина Вілліса Емма Хемінг рішуче заперечує цю інформацію! «Ніхто нікуди не переїжджав. Припиніть розносити плітки. Це шалено безглуздо. Будь ласка, зупиніться!»- пише Емма. Так, непросто зараз живеться дружині «міцного горішка»…

Фото на прев’ю Gettyimages

.

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я