Чоловік відчинив двері літака в польоті над Південною Кореєю

48

Паніка на висоті: 33-річний чоловік імовірно відімкнув і відчинив двері пасажирського літака, поки пілоти готувалися до посадки. Проте літаку вдалося благополучно приземлитися.

 

Чоловік відчинив двері літака в польоті над Південною Кореєю

Відчинені двері літака викликали паніку серед пасажирів незадовго до запланованої посадки південнокорейського пасажирського літака, повідомляють ЗМІ. Поліція заарештувала 33-річного чоловіка за підозрою в тому, що він відчинив двері літака під час під’їзду до міжнародного аеропорту Тегу, повідомило в п’ятницю національне інформаційне агентство Yonhap.

Літак Asiana Airlines благополучно приземлився з відчиненими дверима, ніхто не постраждав, йдеться у повідомленні. Проте, принаймні, у десятка із 194 пасажирів було виявлено симптоми дихальної недостатності. Деякі з них були доставлені до лікарні. Як і багато інших пасажирів, вони запанікували.

За їхніми словами, двері літака раптово відчинилися приблизно за 250 метрів над землею. Спочатку було незрозуміло, як пасажир вдалося розблокувати двері. Один із очевидців повідомив, що двері відчинилися з гуркотом.

Бортпровідники покликали на допомогу та разом з іншими пасажирами здолали чоловіка, повідомив інший очевидець. Він, мабуть, намагався вистрибнути з літака. Представник аеропорту у місті на південному сході країни сказав лише, що інцидент розслідується. За наявними даними, літак прилетів із південного курортного острова Чеджу.

Читайте також:  Хіросіма пам'ятає американську атомну бомбу

ЗАЛИШИТИ КОМЕНТАР

Введіть свій коментар!
Введіть тут своє ім'я